Gazete Emek-Spor Toto 2. Lig play-off yarı final rövanş maçında çıkan saha olayları nedeniyle PFDK’ye sevk edilen Amedspor’a yine ceza yağdı. Amedspor sezon içerisinde de yine birçok defa ceza almıştı. Futbolcuları Deniz Naki başta olmak üzere birçok kez cezalarla karşı karşıya gelmişlerdi. 

Kulübe 1 resmi maçta seyircisiz oynama ve 18 bin TL para cezası, futbolcusu Okan Dernek’e ise 3 resmi maçtan men ve bin 800 TL para cezası verildi.


Kulübe ceza yağdıran PFDK, taraftarının neden olduğu 'Çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle Amedspor’a evinde oynayacağı 1 resmi maçta seyircisiz oynama ve 18 bin TL para cezası, futbolcusu Okan Dernek’e ise 'Rakip takım teknik sorumlusuna yönelik saldırısı' nedeniyle 3 resmi maçtan men ve bin 800 TL para cezası verildi.

3 maç men ve bin 800 TL para cezası verilen Amedspor futbolcusu Okan Dernek’ten karara tepki gecikmedi. Dernek, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, ''Neden 3 maç biliyor musunuz? Çünkü biz Amedspor futbolcusuyuz. Amedspor ismi geçince direk 3 maç ceza. Hiç mi Allah korkunuz yok?'' diyerek hem kulübe hem de kendisine verilen cezalara tepki gösterdi

Kaynak: 1HaberVar

Editör: TE Bilişim