Gazete Emek- Bugünün öne çıkan haberleri şu şekilde:


 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana Üçlü Zirvesi marjında, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşecek ve Üçlü Zirve Toplantısı'na katılacak. (Tahran) 


 

 


 

Şenyaşar ailesinin Adalet Nöbeti eylemi 498'inci gününde devam ediyor.   




 

Mesleki faaliyetlerinden dolayı birçok avukat hakkında açılan dava, Çağlayan’da bulunan İstanbul 19’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. (09.30) 





 

10 Ekim Gar Katliamı davasının firari sanıklar yönünden devam eden duruşması Ankara 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. (10.00)  



 

Engelli Kamu Personel sınavından yüksek puan almalarına rağmen atanamayan engelliler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önünde açıklama yapacak. (12.30) 




 

İHD, cezaevlerinde artan hak ihlallerine ilişkin Diyarbakır, İzmir, Ankara ve İstanbul’da basın toplantısı gerçekleştirecek. (12.00)




 

Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayı konut satışları ile 2022 yılı merkezi yönetim bütçesinden AR-GE faaliyetleri için ayrılan ödenek ve harcamalara ilişkin istatistikleri duyuracak. (Ankara/10.00) 




 

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir futbolcu Miejski Stadı'nda Fenerbahçe maçına ilişkin soruları yanıtlayacak. Ardından takım, maçın son hazırlığını yapacak. (Lodz/18.30/19.00) 




 

Fenerbahçe, 2. eleme turunda 20 Temmuz Çarşamba günü Dinamo Kiev'le yapacağı maçın son antrenmanını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacak ve Polonya'ya gidecek. Sarı-lacivertli takımın Teknik Direktörü Jorge Jesus ve takımdan bir futbolcu maça ilişkin Miejski Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak. (İstanbul/09.30/13.00/Lodz/19.30) 








 

Fenerbahçe'de 2022-2023 forma lansmanı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirilecek. (İstanbul/16.00) 



 

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, dördüncü ve son hazırlık maçında Çekya ekibi Pardubice ile karşılaşacak. (Graz/19.00)  




 

Editör: TE Bilişim