Gazete Emek- Milli görüş ve Saadet Partisi'ne yayın organı niteliğindeki yakınlığı ile bilinen Milli Gazete'ye seçimilere sayılı günler kala sürpriz bir ziyaret gerçekleşti.

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimindeki adayı Binali Yıldırım Milli gazete'yi ziyaret etti.

Ziyareti sosyal medya hesaplarından da duyuran Binali Yıldırım, ziyaret sırasında gazete yöneticileriyle yaptığı konuşmada, "Siyasette yanlış anlaşılabilecek söylemlerin olabildiğini belirten Yıldırım, "bu tür yanlış anlaşılmalar varsa Saadet Partililerden özür dilerim" dedi.

'BU GÜN BİR ERDOĞAN VARSA BİR BİNALİ YILDIRIM VARSA MİLLİ GÖRÜŞ SAYESİNDE VARDIR' 

Özrünün bir seçim yatırımı olarak değerlendirilmemesi gerektiğini de belirten Binali Yıldırım, geldikleri noktaya Milli Görüş sayesinde geldiklerini söyledi:

"Bu dava bugünlere kolay gelmedi. Milli görüş bu işin gövdesidir, köküdür. Bugün bir Tayyip Erdoğan varsa, bir Binali Yıldırım varsa bu misyonun sayesinde vardır. Recep Tayyip Erdoğan'ı lider yapan bu hareket. Bunu kimse inkâr edemez, kendisi de inkâr etmiyor. Yani aramızda böyle bir ayrılık gayrılık olmasının doğru olmadığının, bunun bir oluşturulan birtakım algı operasyonları ile gerçekleştirildiğini düşünüyorum."

Kaynak: Artı Gerçek

Editör: TE Bilişim