Gazete Emek- Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, bölgede yerel seçim havasından artık çıkılması gerektiğini söyledi. Avşar, seçimlerin artık geride kaldığını halkın tercihlerini yaptığını ve herkesin bu tercihlere saygı duyması gerektiğini vurguladı. 

Diyarbakır TSO'da iki danışmanlık kadrosu için 2 binden fazla üniversite mezununun başvuruda bulunduğuna dikkat çeken Avşar, "Türkiye'nin zaten çok ciddi ekonomik sıkıntıları var. Bu seçim havasından artık biran önce çıkılması gerekiyor. Buradaki seçilmişlerin artık mazbatalarını alıp göreve başlamaları çok önemlidir. Halk da bizler de hizmet bekliyoruz. 

Çok ciddi ekonomik sorunlar var artık kaybedilecek zaman yoktur. İnsanlar artık evlerine ekmek götüremiyor. Bizim açtığımız bir iş ilanı var. 2 danışman kadrosu için 2 binden fazla kişi bize başvurdu. Seçimler artık geride kaldı halk tercihini yaptı. Seçime katılım da yüzde 85'in üzerinde olmuştur. Kazanan taraflar belidir, itirazların da artık son bulması lazım. 

Seçilmişlere de şunu söylemek istiyorum. Mazbatalarını aldıktan sonra kendilerine oy veren vermeyen herkese de başkanlık yapıp hizmet götürmeleri gerekiyor. 

Editör: TE Bilişim