Gazete Emek- 11-16 Temmuz arasında 26 şehirde 2091 yurttaşla yapılan araştırmada Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin yanıt ve sonuçların “Erdoğan açısından felaket senaryosunu andırdığını” belirten Saymaz, Erdoğan’ın üç muhalif adayla yarıştığı ilk turu birinci olarak tamamlasa da aldığı oy yüzde 40’ın altında kaldığına; ikinci turda ise dört muhalif adayın da gerisinde kaldığına dikkati çekti.

 

 

 

 

 

Diyarbakır’dan SEGBİS ile bağlanan avukat Serdar Çelebi söz alarak, Tuğluk’un dinlenilmemesine ilişkin taleplerini yineledi, ATK raporlarını hatırlattı. Çelebi, “Aysel Tuğluk’un sağlık duruma ilişkin birçok rapor verdik. Tuğluk’un kendisini savunamayacağı ortadadır. Savunma hakkı bertaraf ediliyor. Savunma hakkı adil yargılanmanın olmazsa olmazıdır. Bu yapılan kötü muameledir, işkencedir” diye konuştu.

 

 

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

Sedat Peker, 'Ben Ağar’a kefilim diyen Doğu Perinçek'i hedef aldı

 

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar hakkında, "Ben Mehmet Ağar'a kefilim. Onun Türkiye'ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım" dedi.Peker, isim vermeden kendisini eleştiren Perinçek'e sert tepki gösterdi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

İstanbul'un enflasyonu 24 yılın zirvesine çıktı! Yüzde 99!

 

 

İstanbul'da perakende fiyatlar yıllık bazda yüzde 99.1 artış gösterdi. Böylece 1998 yılından bu yana en yüksek seviye kaydedilmiş oldu.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

Demans teşhisi konulan  Aysel Tuğluk savunma yapmaya zorlandı: "İşkence yapıyorsunuz"

 

Demans teşhisi konulan HDP eski Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk'tan Kobane Davası'nda savunma yapması istendi. Konuşmada zorluk çeken Tuğluk, "Kendimi savunabilecek durumda değilim" dedi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Son seçim anketi: "Erdoğan, ikinci turda 4 adayın da gerisinde kalıyor"

 

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV’deki köşesinde MetroPOLL Araştırma’nın son anketini aktardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk turu birinci olarak tamamladığında dahi yüzde 40'ın altında kalıyor. İkinci turda ise beş muhalif adayın da gerisinde kalıyor.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kemal Kılıçdaroğlu: "Bundan sonra olacak olayların sorumlusu AK Parti ve MHP"

 

 

CHP'nin sağlık çalışanlarının sorunlarının görüşülmesi için talep ettiği olağanüstü toplantı yeterli katılım sağlanamaması nedeniyle gerçekleştirilemedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Sedat Peker'den Ethem Sancak ve Doğu Perinçek iddiaları: "Ethem Sancak milyarlarca doları garanti altına aldı"

 

Sedat Peker, Eski AKP MKYK üyesi Ethem Sancak, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Levent Göktaş hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

Erdoğan vatandaştan yine sabır istedi: "Önümüzdeki fırsatlar ödediğimiz bedellerden fazla"

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sıkıntıların üstesinden çalışarak, sabrederek geleceğiz. Fırsatlar, ödediğimiz bedellerden daha çok olduğunu bilerek devam edeceğiz. Fiyatlarda durulma eğilimi başlamıştır." dedi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

Gemius, Twitter’ın Türkiye’deki ziyaretçi profilini inceledi: Gerçek ziyaretçi sayısı 1 milyon düştü  

 

Gemius, Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO'su Elon Musk 44 milyar dolara atılan imzanın iptalini ve satın almadan geri çekilmeyi ile gündemde olan Twitter'ın Türkiye’deki ziyaretçi trafiğini inceledi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Şivan Perwer'den İbrahim Tatlıses'e icra davası: Mal varlıklarına el konuldu 

 

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, İbrahim Tatlıses’in Şivan Perwer’e borcu olduğunu ve Perwer’in Tatlıses’i icraya verdiğini duyurdu. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Editör: TE Bilişim