Gazete Emek-  Yeni bir Anayasa için harekete geçebileceklerini belirten Erdoğan, pandemi kısıtlamalarına dair ise, “15 Şubat’ta köy okulları açılacak, 8 ve 12’inci sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim öğretim kurumlarında eğitimin 1 Mart’ta başlaması için çalışma yapılacak” dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP), 8 Şubat’ta detaylarını açıklayacağı program kapsamında muhalefet partilerini ziyaret etme programının startını verdi.

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Kobanê dosyasında olan ikinci tutukluluğuna ilişkin hükümetten savunma istedi.

GÜNÜN ÖZETİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir anayasayı tartışma vakti geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhur İttifakı’ndaki ortağımızla yeni Anaysa konusunda görüş birliğine varırsak kamuoyuyla paylaşacağız ” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kürt Dil Platformu'ndan Erdoğan'a mektup ve talep: Söylediklerinize gönülden katılıyoruz

Kürt Dil Platformu, Kürtçe'nin resmi statüye kavuşması için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup gönderdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP, muhalefet turunun ilk ziyaretini gerçekleştirdi

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve beraberindeki bir heyet Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP’li eski vekil Kılıçdaroğlu ve Özal ilişkisini anlattı: Kemal Bey'e farklı davranırdı

AKP’li Fevzi İşbaşaran, sosyal medya hesabından CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu ve Turgut Özal arasındaki ilişkiyi anlattı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan, “Salgına rağmen salonlar tıklım tıklım” dedi ve teşekkür etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’de yaşanan istifa krizine ilişkin konuştu. Erdoğan, “CHP yönetimi ayaklarına taş değse AKP'yi suçlayan siyasi kurnazlıklarla bu gerçeğin üstünü kapatamaz” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sigara ve alkole ilişkin yeni yasaklar yolda

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, alkol ve tütün bağımlılığına karşı yeni yasaklar getirileceğini söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Haber-Sen ve BTS’li emekçiler Ankara’ya yürüyecek

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) ve Basın Yayın İletişim ve Posta Emekçileri Sendikası (Haber-Sen), Ankara’ya yürüme kararı aldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AİHM, Demirtaş için hükümetten savunma istedi

AİHM, HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Kobane dosyasında olan tutukluluğuna ilişkin hükümetten savunma istedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Melih Gökçek, Nevşin Mengü’yü hedef aldı: Yerinde otur bi kadın

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı AKP'li Melih Gökçek, gazeteci Nevşin Mengü'yü sosyal medya üzerinden hedef gösterdi. Gökçek, "Sana öyle bir illüstrasyon yaparım ki ömür boyu unutamazsın" diyerek tehdit etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Devre arası transfer dönemi bugün sona eriyor: Hangi kulüp hangi oyuncuyu kadrosuna dahil etti ve yollarını ayırdı?

2020- 2021 sezonu Ocak ayı transfer dönemi Süper Lig ekipleri için bugün sona eriyor. Peki 4 büyük futbol kulübünden Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor hangi isimleri kadrosuna kattı? Hangi isimlerle yollarını ayırdı?

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim