Gazete Emek- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olduğu dönemde 3 Nisan 2016 tarihinde organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in 'akrabam' diye bahsettiği Reşat Fazlıoğlu'nun yeğeni Hakan Fazlıoğlu'nun Gaziosmanpaşa'da kıyılan nikâhının şahitliğini yaptığı ortaya çıktı.

Gezici Araştırma’nın Mayıs anketinde "Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalırsa hangi adaya oy verirsiniz" sorusuna yanıt arandı. 2280 kişinin katılımı ile mayıs ayında yapılan araştırma raporuna göre; ikinci tura Kılıçdaroğlu 44,8, Erdoğan ise 43,1 aldığı kararsızların oranının ise 12,1 olduğu görüldü.

GÜNÜN ÖZETİ

Son anket: ‘Aday olabilirim’ diyen Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ı geçti

Gezici Araştırma’nın Mayıs anketinde "Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalırsa hangi adaya oy verirsiniz" sorusuna yanıt arandı.

HABERİN DETAYINA İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker bu defa Süleyman Soylu’yu hedef aldı: "Delilleriyle anlatacağım"

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker 4. videoyu yayımladı. Berat Albayrak’a düşman olmasının nedeninin Süleyman Soylu olduğunu iddia etti.

  HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker'in iddialarına Süleyman Soylu ve Mehmet Ağar cevap verdi

Süleyman Soylu Soylu Peker'in iddialarına "Sen de operasyon faresi gibi kaçma, ülkene gel adalete teslim ol" sözleriyle yanıt verdi. Mehmet Ağar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun tepkisinin ardından "Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır" ifadesi için özür diledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Fahrettin Koca'dan 'kademeli normalleşme' açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Bir ayın sonunda kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağı günlere ulaşıyoruz' diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker’in adamı olduğu iddia edilen şahıs, Maltepe’de öldürüldü

İstanbul'un Maltepe ilçesinde ‘arazi anlaşmazlığı’ yüzünden çıktığı öne sürülen silahlı kavgada 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Sedat Peker’in adamı olduğu iddia edilen ve çatışmada öldürülen Uğur Köroğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüntüleri ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

CHP’den Süleyman Soylu’ya: “O koltuğu daha fazla kirletme ve derhal istifa et”

CHP'li Ali Mahir Başarır, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya istifa çağrısında bulundu. Başarır, “O koltuğu daha fazla kirletme ve derhal istifa et” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır’da tartışmalara neden olan heykeller kaldırıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından havalimanı kavşağına konulan ve tepkilere neden olan karpuz ve kadayıf figürlü heykeller kaldırıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Süleyman Soylu, Peker'in işaret ettiği akrabanın nikah şahidi çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olduğu dönemde 3 Nisan 2016 tarihinde organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in 'akrabam' diye bahsettiği Reşat Fazlıoğlu'nun yeğeni Hakan Fazlıoğlu'nun Gaziosmanpaşa'da kıyılan nikâhının şahitliğini yaptığı ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Valiliğin maske ihalesi AKP milletvekili aday adayına verildi

Gaziantep Valiliği'nin 318 bin liralık maske ihalesi, AKP Milletvekili Aday Adayı Hayri Aytaç'ın şirketine pazarlık yöntemiyle verildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP’den zorunlu trafik sigortasına ilişkin yeni yasa teklifi

AKP’li milletvekilleri, zorunlu taşıt sigortası yaptıran araç sahiplerini mağdur edecek, sigorta şirketlerinin kârını artıracak yeni bir yasa teklifi getirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

2021'in ilk dört ayında en az 735 işçi hayatını kaybetti

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi, Nisan ayı iş cinayetleri raporunu açıkladı. Rapora göre, Nisan ayında en az 249, yılın ilk dört ayında ise en az 735 işçi hayatını kaybetti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim