Gazete Emek- Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'na yönelik kapatma davasının, boşandığı eşine 300 TL’lik nafakayı ödemediği için 2 gün cezaevinde kalan Ahmet Eliaçık isimli bir AKP’linin başvurusu üzerine açıldığı ortaya çıktı.

 

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Selahattin Demirtaş'ın geçtiğimiz günlerde 'Cumhurbaşkanı aday adayıyım' demesine ilişkin,  "Daha önce bu kadar açık ve net ifade ettiğini duymamıştım. Ama böyle bir isteği de dile getirmesini yadırganacak bir şey olarak görmüyorum" ifadelerini kullandı.  

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

Sancar'dan Demirtaş'ın adaylık açıklamasına yanıt: Yadırganacak bir şey olarak görmüyorum

 

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Selahattin Demirtaş'ın geçtiğimiz günlerde 'Cumhurbaşkanı aday adayıyım' demesine ilişkin açıklama yaptı. Sancar, "Daha önce bu kadar açık ve net ifade ettiğini duymamıştım. Ama böyle bir isteği de dile getirmesini yadırganacak bir şey olarak görmüyorum" ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Diyarbakır'da ev baskınları: Çok sayıda gözaltı 

 

 

Diyarbakır'da yapılan ev baskınlarında, aralarında gazetecilerin de olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'na açılan kapatma davasının detayları belli oldu 

 

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'na yönelik kapatma davasının, boşandığı eşine 300 TL’lik nafakayı ödemediği için 2 gün cezaevinde kalan Ahmet Eliaçık isimli bir AKP’linin başvurusu üzerine açıldığı ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Erdoğan’dan 'stokçuluk ve fahiş fiyat' açıklaması: Verilen cezaları artırıyoruz

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fiyatları, stokçuluk ve fahiş kazanç peşinde koşarak artıranlara verilen cezaları artırıyoruz. İnternet üzerindeki satışlara da çekidüzen, belirli sınırlandırmalar getiriyoruz" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 Mahkemeden tepki çeken Kürtçe oyun savunması: Devletin devamlılığı için

 

Mahkeme, Urfa Valiliği’nin, Kürtçe tiyatro oyununun yasaklanmasına karşı açılan davada devletin devamlılığını sağlamakla görevli olan idarenin takdir yetkisinin geniş tutulması gerektiğini belirterek ret kararı verdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Watsons’ın Arapça kataloğuna tepki yağdı! "Watsons Boykot" etiketi gündem oldu 

 

Ünlü kozmetik ve bakım markası Watsons, Nisan ayı kataloğunun iki sayfasında Arapçaya yer ayırması sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 



 

Ekonomik düzenlemeleri içeren yasa teklifi Meclis'ten geçti 

 

Ekonomik düzenlemeler içeren yasa teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Altan Tan hakkında 1 yıl 3 ay hapis cezası

 

HDP Diyarbakir eski Milletvekili Altan Tan, hakkında Ankara 21. Ağır Ceza Mahkemesi’nin PKK propagandası yapmaktan dolayı 1 yıl 3 ay hapis cezası verdiğini duyurdu. 

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Bakan Nebati: İmkanlarımız sınırsız yeter ki yatırım yapın

 

 

Samsun'da iş insanları ile bir araya gelen Türkiye Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonun üstesinden geleceğiz. Öz güvenimiz yüksek, ne yaptığımızı biliyoruz" dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 



 

Editör: TE Bilişim