Gazete Emek- Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, hukukçu Gamze Pamuk Ateşli ile tartışma yaşandı. Ateşli, ”Olur da Bahçeli siyaseti bırakırsa MHP’nin başına da geçersiniz” demesi üzerine Perinçek, “MHP’nin başına geçmek şereftir” diye karşılık verdi.

HDP İzmir İl Örgütü, partilerinin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında AİHM’in serbest bırakılması yönünde verdiği kararın uygulanmasına ilişkin taleplerini içeren dilekçelerini Adalet Bakanlığı’na göndermek isterken polis engeli ile karşılaştı.

GÜNÜN ÖZETİ

CHP’li Emir faturaları paylaştı: Aşı için aracı firmaya milyon dolarlar akmış

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Çin’den alınan koronavirüs aşısı için aracı firma Keymen’e sadece ilk parti ilaç için 12 milyon dolar ödendiğini faturalarıyla birlikte açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Perinçek: MHP'nin başına geçmekten şeref duyarım

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir televizyon programında Gamze Pamuk Ateşli’nin sözlerine, "MHP’nin başına geçmek şereftir" diyerek karşılık verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Direnen Migros depo işçileri Kod29 ile işten çıkarıldı

Sendikaya üye oldukları gerekçesiyle ücretsiz izne çıkarılan Migros depo işçileri, direnişlerinin eylemin 52’nci gününde Kod29 gerekçesiyle  işten çıkarıldı

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

KESK’ten Baldur ve Migros depo işçilerine ziyaret

Beraberindeki heyet ile birlikte Baldur ve Migros depo işçilerini ziyarette bulunan KESK Eş Genel Başkanı Aysun Gezen, "İşçilerin haklarını gasbetmeye çalışan iktidarın karşısında safımız sizin yanınızdır" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Demirtaş için açıklama yapmak isteyen HDP’lilere polis engeli

HDP İzmir İl Örgütü, partilerinin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için AİHM’in verdiği kararın uygulanması taleplerini içeren dilekçelerini Adalet Bakanlığı’na göndermek isterken polis engeli ile karşılaştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kaftancıoğlu’ndan AKP'nin davullu zurnalı kongresine tepki: O esnada intiharın eşiğine gelmiş binler vardı

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AKP Hatay İl Gençlik Kolları’nın, davul ve zurna eşliğinde pandemi kurallarını hiçe sayarak yaptığı kongresine tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Cinsel istismardan tutuklanan Uşşaki Tarikatı liderinin avukatından skandal sözler! Çocuğu suçladı

Cinsel istismar suçundan tutuklanan Uşşaki Tarikatı lideri Fatih Nurullah'ın avukatı,"Çocuk 2 sene önce de tacize uğradığını söylüyor. O zaman niye tekrar dergaha gelmiş, demek ki akıllanmamış" diyerek çocuğu sorumlu tuttu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan seçim açıklaması: Yanlış siyasetçiler var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  "Önümüze seçim sandığı gelecek hep beraber bir dikta yönetimini değiştireceğiz. Bu ülkeye huzuru, refahı getireceğiz" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim