Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde: 


 

Kobanê Davası'nın 15'inci duruşması ikinci gününde Sincan Cezaevi Kampüsünde görülmeye devam edecek. (10.00) 





 

DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz’in dokunulmazlığının kaldırılması yönünde verilen rapor Hazırlık Komisyonu’nda görüşülecek. (11.00 ) 





 

KESK Ankara Şubeleri Kadın Platformu, Danıştay'ın İstanbul Sözleşmesi kararına ilişkin Sakarya Caddesi'nde açıklama yapacak. (12.30) 





 

Kürtçe hutbe ve vaaz verdikleri gerekçesiyle DİAYDER yönetici ve üyelerinden biri tutuklu 23 kişi hakkında açılan dava, Çağlayan'da bulunan İstanbul 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (10.00) 




 

Hasta ve infazı yakılan tutuklular için ailelerin başlattığı Adalet Nöbeti, Diyarbakır ve İzmir’de devam edecek. (11.00-16.00) 



 

 


 

 Sağlık meslek örgütleri, pandeminin güncel durumuna dair online basın toplantısı düzenleyecek. (12.00) 






 

 TÜİK, haziran ayı motorlu kara taşıtları istatistiklerini yayımlayacak. (Ankara/10.00) 




 

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunun rövanşında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını konuk edecek Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus ve takımdan bir futbolcu, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak. Sarı-lacivertli takım, Dinamo Kiev maçının hazırlıklarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. (İstanbul/15.00/17.30) 




 

 Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve takımdan bir futbolcu, Ülker Stadı'ndaki basın toplantısında soruları cevaplayacak. Ukrayna temsilcisi maçın son hazırlığını Ülker Stadı'nda gerçekleştirecek. (İstanbul/18.30/19.00) 

 Beşiktaş, İspanya kampındaki ikinci hazırlık maçında Estadio Camilo Cano La Nucia'da Deportivo Alaves ile karşılaşacak. (La Nucia/19.00)

Editör: TE Bilişim