Gazete Emek- 


 

CHP’den ayrılarak Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce önceki gün katıldığı bir televizyon programında Kürtçe eğitim meselesine ilişkin yaptığı değerlendirmede "Pedagojiye uygunsa bilin ki üniter devlete de uygundur. Ama pedagojiye uygun değil bu" dedi.

AKP-MHP iktidarına verdiği destekle bilinen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, kendisine “Ülkücü katili Doğu Perinçek…” diyen organize suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

Necati Şaşmaz'ın eşi Negahan Kaşıkçı, açtığı boşama davasına, kendini mehdi olarak gören Şaşmaz'ın Kadiri tarikatındaki bir zikir videosunu sundu. 8 yaşındaki oğlunun bu tarikatın velihattı olarak görüldüğünü ifade eden Kaşıkçı, "Ben insanlık dışı birçok uygulamasını gördüğüm bu tarikata oğullarımın bulaşmasını asla istemiyorum" dedi. Mahkeme, Şaşmaz ile Kaşıkçı'nın boşanmasına karar verirken, annenin 8 yaşındaki A.N.'nin tarikat merkezine götürülmemesi yönündeki talebini reddetti.

GÜNÜN ÖZETİ

Erdoğan, 'müjde'sini verdi: 135 milyar metreküplük yeni bir doğalgaz keşfi yaptık

Erdoğan, "Fatih sondaj gemimiz, Sakarya gaz sahasındaki Amasra-1 kuyusunda 135 milyar metreküplük yeni bir doğal gaz keşfi daha yaptı.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Oyuncu Ezgi Mola, tecavüz faili Musa Orhan’ın ‘‘özür dile’ teklifini kabul etmedi

Hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılan oyuncu Ezgi Mola, cinsel saldırı suçundan yargılanan Orhan'ın 'özür dile' teklifini reddetti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İzmir’de bir bekçi, yol verme kavgasında bir kişiyi vurarak öldürdü

İzmir’in Buca ilçesinde bir bekçi,  göre yol verme nedeniyle çıkan kavgada Şehmus Devrin’i  vurarak öldürdü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Elon Musk'tan yeni Bitcoin paylaşımı! Yine Bitcoin'cileri üzdü

Elon Musk son olarak kripto para piyasasına öncülük eden Bitcoin'in yükselişine gönderme yaparak 'kırık kalp' emojisi paylaştı. Musk'ın paylaşımının ardından Bitcoin 39 bin dolardan 37 bin dolara kadar geriledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Futbolda şike davasında karar açıklandı

Futbolda şike soruşturmasında “FETÖ tarafından kumpas kurulduğu” iddiasıyla süren 88 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker, Tolga Ağar üzerinden Ezgi Mola’ya destek verdi

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Musa Orhan’a tecavüzcü dediği için mahkemeye verilen oyuncu Ezgi Mola’yla ilgili paylaşımda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Mehmet Metiner: Reisin düğmeye basması şart

AKP’li Mehmet Metiner, “Yeni bir kucaklaşma, yeni bir helalleşme ve yepyeni bir başlangıç için Reis’in düğmeye basması şart.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Doğu Perinçek’ten Sedat Peker hakkında suç duyurusu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, kendisine "Ülkücü katili” diyen suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kayyum yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden kadın kameramana sürgün ve mobbing

TÜM BEL-SEN Kadın Meclisi’nden yapılan açıklamada, DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi’nin, üyeleri olan Beyda Yıldız üzerindeki mobbingi artırarak sözlü tacize varan eylemlerde bulunduğu belirtilerek, “Üyemiz daha sonra kendi kadrosu dışında başka bir birime sürgün edilmiş orada da aynı şeye maruz kalmıştır” denildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Emine Şenyaşar adliye binasının temelini elleriyle kazdı: “Adalet belki bu toprağın altında”

Urfa Adliyesi önünde başlattığı "Adalet" nöbeti, 88'inci gününde anne Emine Şenyaşar, ağıtlar yakarak, adliye binasının temelini elleriyle kazıyarak “Adalet” aradı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Muharrem İnce’den tepki çeken anadilde eğitim açıklaması: “Pedagojiye uygun değil”

24 Haziran 2018’de Cumhurbaşkanı Adayı iken anadilde eğitime önemini vurgulayan Muharrem İnce, önceki gün iseKürtçe eğitim talebine ilişkin "Pedagojiye uygunsa bilin ki üniter devlete de uygundur. Ama pedagojiye uygun değil " ifadelerini kullanması tepki çekti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim