Gazete Emek- Mahkeme, HDP'li Abdullah Zeydan’a daha önce verdiği kararda ısrar ederek, yine “örgüt propagandası yapmak’tan” 3 yıl 1 ay 15 gün, “örgüte yardım etmek’ten” 5 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme, Zeydan’ın tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak, hükümle birlikte tahliyesine karar verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KPSS'de yüksek puan alan ve mülakatta elenenlere hukuksal destek vermek için "torpileson.com" sitesini kurduklarını duyurdu. 

GÜNÜN ÖZETİ 

JPMorgan, Türkiye için 2022 enflasyon tahminini açıkladı

Dünyanın en büyük bankası JPMorgan, Türkiye için 2022 yılı enflasyon tahminlerini açıkladı. Bankacılık devi, enflasyonun mayıs ayında %55 seviyesini görerek tepe yapmasını beklediğini belirtti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Dolar yeniden yükselişte; 14 liraya dayandı! 

Serbest piyasada 13,7120 liradan alınan dolar 13,7140 liradan satılıyor. 15,5080 liradan alınan avronun satış fiyatı ise 15,5100 lira olarak belirlendi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Batman'da okul müdüründen öğrencilere ırkçı söylemler: "Kanı bozuklar"

Batman Petrol Lisesi Müdürünün, öğrencilere "kanı bozuklar" şeklinde hakaret ederek, velileri ise "Vali arkadaşım" diye tehdit ettiği iddia edildi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Hakan Ural'dan Covid-19'a karşı çözüm önerisi: "Bill Gates'i neredeyse bulup tutuklayın"

Sunucu Hakan Ural, Koronavirüse karşı dikkat çeken bir öneride bulundu. Ural, "Bill Gates'i acil neredeyse bulup tutuklayın. Kapatın. Sağlam bir pazarlık yapıp askeri müşterekte ne istiyorsa anlaşın bitsin bu çile usandık, bıktık."dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Son Anket: Cumhur İttifakı seçmeni bu yıldan umutlu değil

Aksoy Araştırma tarafından haftalık olarak gerçekleştirilen Türkiye Monitörü araştırmasının 52 Hafta sonuçları açıklandı. Araştırma sonuçlarına göre yeni yıldan umudu olanların oranı sadece yüzde 20,9. Yeni yılda ekonomik beklentiler yüzde 60,2 ile karamsar yönde oldu. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Kazakistan'da zam protestosu: Rusya liderliğindeki barış gücü harekete geçti 

Kazakistan'da LPG fiyatlarına yapılan zammın ardından başlayan protestolar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Tokayev'in yardım istemesi üzerine, Kazakistan'a Rusya liderliğindeki barış gücü gönderildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Erdoğan imzaladı: Türkiye vatandaşlığı için döviz şartı getirildi

Resmi Gazete’de yer alan karara göre belirli süreli yatırım, gayrimenkul alımı ve menkul kıymetin bankalarda belli süreler tutulması karşılığında Türk vatandaşlığına hak kazanılması uygulamasında yatırım tutarı, döviz cinsi üzerinden belirlenecek.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Helikopter davasında yargılanan 5 gazeteci hakkında beraat kararı

Van'da yaşamını yitiren Servet Turgut ile Osman Şiban’ın helikopterden atılmasını kamuoyuna duyurdukları için yargılanan 5 gazeteci beraat etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

YÖK Başkanı Özvar'dan yüz yüze eğitim açıklaması: Kararı üniversiteler verecek

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar,tüm şehirlerde salgın döneminde eğitimlerin sürdüğünü bundan sonraki dönemlerde de süreceğini ifade etti. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Erdoğan, “Yerli araba TOGG herkesin bütçesine uygun olacak” demişti!Fiyatlar 800 bin ile 1 milyon arasında

Türkiye'nin yerli otomobil projesi olan TOGG’un tanıtımı yapılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yerli araba TOGG herkesin bütçesine uygun olacak” demişti. Fakat yerli aracın piyasa fiyatı şimdiden cep yakıyor. TOGG sedan fiyatı ne kadar? TOGG sedan ne zaman satışa çıkacak?

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

HDP'li Abdullah Zeydan hakkında tahliye kararı

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın koğuş arkadaşı ve HDP eski Milletvekili Abdullah Zeydan hakkında tahliye kararı verildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Enerji Bakanlığı önünde eylem: Elektrik ve doğal gaz zamları geri çekilsin

TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu ile Enerji, Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri Sendikası (ESM), 1 Ocak’ta yapılan elektrik ve doğal gaz zammına dair Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde basın açıklaması düzenledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

TikTok'ta paylaştığı videolarla gündem olan savcı görevden uzaklaştırıldı

TikTok'ta paylaştığı videolarla gündem olan Turgutlu Cumhuriyet Savcısı görevden uzaklaştırıldı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Kılıçdaroğlu, sınavlarda torpille elenenler için kurdukları başvuru sitesini paylaştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KPSS'den yüksek puan almasına rağmen mülakatta elenen adaylar için kurulan ‘torpileson.com’ sitesinin linkini paylaştı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Editör: TE Bilişim