Gazete Emek-  T24’te “HDP Sorunu” başlıklı bir yazı kaleme alan Selahattin Demirtaş, “Kesişen sosyolojiye rağmen HDP, PKK’nin uzantısı ya da siyasi kolu değildir. HDP anayasal, meşru, demokratik bir siyasi partidir. HDP ile memleketin sorunlarını ve çözümlerini konuşmak için ‘Önce terörle arana mesafe koy’ saçmalığını dayatanlara şunları sorup cevabı da onlardan bekleyelim: Erdoğan, Öcalan ile resmi olarak görüşürken Öcalan’dan ‘terörle arasına mesafe koymasını’ istemiş olabilir mi? Erdoğan, PKK ile resmi olarak görüşürken, PKK’den PKK ile arasına mesafe koymasını istemiş olabilir mi?” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

Kocaeli 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nde tutuklu bulunan demans hastası Kürt siyasetçi Aysel Tuğluk, sabah saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Tuğluk’un acil serviste tedavi altına alındığı belirtildi.

 

 

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

 

 

 

 

 

Demirtaş'tan 'HDP Sorunu' yazısı: Erdoğan, Öcalan ile görüşürken 'terörle arasına mesafe koymasını' istemiş olabilir mi?

 

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, son dönemde yaşanan seçim tartışmalarıyla ilgili T24'te 'HDP Sorunu' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akşener: Birileri İYİ Parti'yi linç etmek için harekete geçiyor

 

İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Kim yapıyor, nasıl yapıyor, neyi amaçlıyor anlamaya çalışıyoruz" diyerek partisine karşı eylül linci başladığını söyledi

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

Binali Yıldırım'dan Avrupalılara çağrı: Buraya gelsinler, kışı Türkiye'de geçirelim

 

 

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Avrupalıları Türkiye'ye davet edip, "Buraya gelsinler. Gönlümüz de geniş, herkese yer var. Kışı Türkiye'de geçirelim" dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

Pervin Buldan: Hiç kimse partimiz üzerinden siyaset yapmasın, herkes haddini bilsin

 

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan,  "Cumhur İttifakı da bilsin Millet ittifakı da. Hiç kimse HDP üzerinden siyaset yapmasın. HDP’yi siyasi malzeme haline getirmesin. Herkes haddini bilsin" diyerek, 'HDP'ye bakanlık' tartışmalarına ilişkin sert tepki gösterdi. 

 

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

Demirtaş'tan Yüksekdağ'ın kitabının yasaklanması kararına tepki: Nereden toplatacaksınız?

 

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ'ın 'Yıkılacak Duvarlar' şiir kitabının yasaklanmasına tepki gösterdi.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

Bakan Bozdağ: Kanuna aykırı bir davranış konusunda adım atmamı kimse bekleyemez

 

 Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Değil 81 baro, herkes imza atsa benden kanuna aykırı bir davranış konusunda adım atmamı kimse bekleyemez” diyerek Barolar Birliği'nin bildirisine tepki gösterdi. 

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

Kemal Söbe yazdı: Dinin temeli barış, sevgi ve adalettir 

 

Dini doğru yaşamak hayatı doğru tanımakla ve doğru yaşamakla mümkündür. Ancak, din ve inancın metafizikleştirilmesi, dini hayattan koparmış salt bir geleneksel manevi inanç haline getirmiştir.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

Aysel Tuğluk hastaneye kaldırıldı 

 

HDP eski Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ,  Deman hastası Kürt siyasetçi Aysel Tuğluk’un hastaneye kaldırıldığını aktardı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

İstanbul Avcılar'da iki metrobüs çarpıştı: Yaralılar var 

 

İstanbul Avcılar'da iki metrobüsün çarpıştığı kazada 4 yolcu yaralanırken, metrobüs yolu trafiğe kapatıldı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 




 

Editör: TE Bilişim