Gazete Emek- HDP eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, T24’te ‘Ortam bulanık ama aklınız bulanmasın’ başlıklı yazı kaleme aldı. Kürt sorununda çözüm, barış ve huzur halen sağlanmamışsa bunun sorumlusu Erdoğan’dır, AKP-MHP’dir” diyen Demirtaş, “Barış talebinizi her yerde korkusuzca haykırın. Susmayın, savaş politikalarının kuyruğuna takılmayın. Seçime hazırlanın, iktidarı değiştirin. Başka yolu yok” ifadesini kullandı. 

 

 

 

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bir televizyon programında “Operasyon çocuğudur” dediği Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, tartışmaya ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Özdağ, kendisine “Hayvandan aşağı biridir. Soros çocuğudur” diyen Soylu'ya yüklenerek, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na “Haziran- Kasım 2015’te ne olduğunu anlat” çağrıda bulundu. Soylu’nun siyasi geçmişine ilişkin de konuşan Özdağ, kendisinin de geçmişte bir takım operasyonlarda yer aldığını itiraf etti. 

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

Demirtaş: "Ortam bulanık ama aklınız bulanmasın"

 

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Ortak paydamız demokratik cumhuriyettir, ortak evimiz Türkiye’dir, ortak devletimiz Türkiye Cumhuriyeti Devletidir."dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

İddia: "Erdoğan, savaş gerekçesiyle seçimleri 1 yıl erteleyebilir"

 

Orhan Uğuroğlu, Yeniçağ gazetesindeki bugünkü köşe yazısında Anayasa’nın 78’inci maddesini hatırlattı. Uğuroğlu, söz konusu maddenin “Savaş sebebiyle yeni seçimlerin yapılmasına imkân görülmezse, Türkiye Büyük Millet Meclisi, seçimlerin bir yıl geriye bırakılmasına karar verebilir” dediğini aktardı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Gözaltına alınmıştı: Furkan Vakfı kurucusu Alparslan Kuytul tutuklandı

 

 

Sabah saatlerinde evine yapılan baskın sonucu gözaltına alınan Furkan Vakfı kurucusu Alparslan Kuytul, tutuklandı. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Ümit Özdağ'dan Soylu’nun 'Operasyon çocuğudur' sözlerine yanıt: Bazı operasyonlar yaptığım doğrudur

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin değişik kurumları için Türkiye'nin milli güvenliği konusunda yazılı görevlendirme ile bazı operasyonları yaptığım doğrudur' dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Demirtaş: "Ortam bulanık ama aklınız bulanmasın"HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş,"

 

Ortak paydamız demokratik cumhuriyettir, ortak evimiz Türkiye’dir, ortak devletimiz Türkiye Cumhuriyeti Devletidir."dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Dolar yeniden 15 TL'yi gördü

 

Dolar/TL yaklaşık iki aydır işlem gördüğü 14.5-15 bandının üst sınırına kadar ulaştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Nesin Vakfı'nın banka hesapları bloke edildi: Gerçekten yetti ama 

 

Yazar Aziz Nesin tarafından kurulan Nesin Vakfı'nın banka hesaplarının İstanbul Valiliği tarafından bloke edildiği açıklandı.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Ümit Özdağ'dan Melih Gökçek'e: "Seni perişan ederim"

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendisine ilişkin "Özdağ eğitilmiş biri" ifadelerine "Bir daha suça meyilli zekan İle benim karşıma çakarsan seni perişan ederim Melih" diyerek yanıt verdi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Abdulkadir Selvi’den İmamoğlu’nun davetine yanıt: "Normalde giderdim ama böyle yaptığı için gitmem"

 

Abdülkadir Selvi, Ekrem İmamoğlu'nun davet sözlerine "Normalde giderim. Ama böyle yaptığı için gitmem." diyerek geri çevirdi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

Editör: TE Bilişim