Gazete Emek- Yerine kayyum atanan ve tutuklanarak cezaevine konulan Kars Belediyesi Eşbaşkanı Ayhan Bilgen, kentte hiçbir kazanımın kaybedilmeyeceğini belirterek, tutuklama kararı alan mahkeme heyetinin AYM kararını yok saydığını ifade etti.  
 
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2014 Kobanê eylemlerine ilişkin yürütülen soruşturmada tutuklanan ve hemen sonrasında yerine kayyım atanan Kars Belediye Eşbaşkanı Ayhan Bilgen, Twitter hesabı üzerinden mesaj yayınladı.  

Sezgin Tanrıkulu'dan 10 Ekim için 'sivil itaatsizlik' çağrısı


 
"KARS'TAKİ HİÇBİR KAZANIM KAYBEDİLMEZ"
 
Kars’taki hiçbir kazanımın kaybedilmeyeceğini belirten Bilgen, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi: “Bizlere yaşatılan hukuksuzluk üzerine arayan, ziyaret eden, mesaj yayınlayan herkese teşekkür ederim. Şu bilinmelidir ki, Kars’taki hiçbir kazanım kaybedilmeyecek ve bu sahiplenme boşa gitmeyecektir.

CNN Türk'te Öztürk Yılmaz'dan Mehmet Metiner'i şaşırtan Demirtaş iddiası! 

Tutuklanma kararımızı kimin aldığını bilmiyorum ama kararı yüzümüze okuyan heyet tarihi bir iyilik yaparak Anayasa Mahkemesi kararını ve hukukun temel ilkelerini yok saydıklarını gayet açık bir biçimde göstermişlerdir. Demokrasi varmış gibi davranmalarındansa bu kadar açık bir hukuksuzluğa imza atılması, Türkiye demokrasisi açısından çok daha değerli bir farkındalık ve kazanıma vesile olacaktır."

Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) Kurtlar Vadisi'ni gerçek hayata taşıdı: 12 yıla kadar hapsi isteniyor

Editör: TE Bilişim