Gazete Emek-İbo Show'un yılbaşında programında tercih ettiği kıyafetle gündeme gelen Oryantal Didem Kınalı, Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuştu. Alışılagelmiş oryantal kostümü yerine uzun kollu, boynundan ayaklarına kadar kapalı bir elbise tercih eden Kınalı'nın kıyafeti, elbisenin kumaşı ve rengiyle sosyal medyada tartışılmış hatta alüminyum folyoya benzetilmişti.

"SADECE GÖBEK DELİĞİ VE GÖĞÜS ÇATALININ GÖRÜNMEMESİ GEREKİYORMUŞ"

Kınalı, "Neden böyle kapalı bir kıyafet tercih ettin?" sorusunu  şu yanıtı verdi:

"Ya da daha doğrusu bu senin tercihin miydi? Birebir bu kıyafet olsun demediler tabii… Kollarını açabilirsin, bisiklet yaka giyebilirsin, demişlerdi. Sadece göbek deliği ve göğüs çatalının görünmemesi gerekiyormuş; onun dışında bir sorun yok dediler. Oryantal yaklaşık 15 yıldır televizyonlarda var olmadığından işimizi yapabilmek için biz de söylenenleri uyguluyoruz. Yoksa hiç işimi yapamam ki!" 

"DAMGAYI BEN YİYORUM"

"Konuk sanatçılar senden daha dekolte kıyafetler giymişti. Ayrıca son dönemde kadınlar çok cesur sahne kıyafetleri tercih ediyor. Örneğin; Hande Yener, Gülşen, Defne Samyeli... Şarkıcı oldukları için belki onlar için problem yoktur ama ben adı üstünde ‘dansöz’üm ya da ‘oryantal’ adına ne diyorlarsa! Sanki vebalıyım, sanki çok korkunç bir mesleğim var! O kadar kötü bir algı var ki! Benim mesleğim bu olduğu için maalesef damgayı da ben yiyorum.


 

Editör: TE Bilişim