Gazete Emek - Samsun'da boşandığı kadını, 5 yaşındaki kızının gözleri önünde öldüresiye döven İbrahim Zarap emniyetteki ifadesinde olaya müdahale eden yurttaşlar tarafından darp edildiğini söyleyip şikayetçi olacağını belirtti.

İbrahim Zarap çıkarıldığı mahkeeme tarafından tutuklandı.

24 yaşındaki kızı E.M. ile 27 yaşındaki Zarap'ın yaklaşık 3 senedir ayrı olduklarını belirten baba İsmail M. şu ifadeleri kullandı: "İbrahim'in çocuğuyla bugün görüş günüydü. Kızım geri teslim almaya gitti ve bu hale geldi. Devletin bunun gibileri salmaması lazım. Yoksa vatandaşa sıkıntı olacaklar, bir aileye sıkıntı olacaklar. Orada 5 yaşında kızının yanında bu hareketi yapıyor. Allah razı olsun, vatandaş duruma müdahale ediyor. Ben en ağır cezayı almasını istiyorum."

Samsun Kadın Dayanışması, uğradığı saldırı sonucu kanlar içinde kalan ve bilincini kaybeden kadının, hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumun iyi olduğu bilgisini verdi. 

BAŞAK DEMİRTAŞ’TAN TEPKİ

Samsun'da boşandığı kadını öldüresiye dövdüğü kameralara yansıyan İbrahim Zarap'ın tutuklanmasıyla ilgili Başak Demirtaş Twitter hesabından şöyle yazdı:

"Videoyu sonuna kadar izleyemedim. Bu nasıl bir vahşettir böyle. Yeter artık! Bu iktidarın politikaları nedeniyle daha kaç kadın şiddete uğrayacak ve daha kaç kadın katledilecek? "Tutukladık" diyerek, faili olduğunuz şeyi gizleyemezsiniz!"

Samsun’da boşandığı kadını sokak ortasında öldüresiye döven İbrahim Zarap çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı.

Editör: TE Bilişim