Gazete Emek- Athena grubunun solisti şarkıcı Gökhan Özoğuz, sahne aldığı mekanda şampanyayı garsonun başından aşağı döken Demet Akalın'a tepki gösterdi. Özoğuz, "Tıynetsiz, seviyesiz hareketler. Gereksiz gereksiz hareketler. Bu hareket dünyanın her yerinde tepkiyle karşılanır" dedi.

 

 

Snob Magazin'in haberine göre, Nişantaşı'ndaki bir hastaneden çıkarken görüntülenen Gökhan Özoğuz, menisküs ve çapraz bağ kopması olduğu için hastaneye geldiğini belirtti. Özoğuz, "18 senedir uğraşıyorum o zaman da ameliyat denmişti, şimdi de. Son konserden sonra da şişme oldu. Ameliyat olduğun zaman 4 ay ayağa kalkamıyorsun. Şimdilik egzersizlerle devam ediyoruz" diye konuştu.

 

Özoğuz, Demet Akalın'ın garsonun başından aşağı içki dökmesinin hatırlatılması üzerine şu ifadeleri kullandı:

 

"Yorum bile yapılacak tarafı yok, üzücü şeyler. Tıynetsiz, seviyesiz hareketler. Gereksiz gereksiz hareketler. Bu hareket dünyanın her yerinde tepkiyle karşılanır. Dünyada o kadar saçma sapan şeyler oluyor ki artık bakmıyorum bile."

 

NE OLMUŞTU?

 

Demet Akalın, sahne aldığı mekanda getirilen şampanyayı "Resmen elma suyu vermişsiniz" diyerek garsonun başından aşağı döktü. Görüntülerin kısa sürede sosyal medyada gündem olmasının ardından açıklama yapan şarkıcı, "Ben şampanya paralarını diğer solistler gibi cebe değil, çalışanlara bırakıyorum. O gecede personel şefinin kendisi 'dök, dök' diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşterilerde şampanyaları zaten, garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor. 10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı birilerine? Aman zaten takmıyorum artık böyle şeyleri" dedi.



 

Editör: TE Bilişim