Gazete Emek- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere muhalefete yönelik çok sert eleştirilerde bulundu. Bahçeli, Oslo'da toplantı yapan Akil İnsanlar Heyeti'ni de hedef aldı. 

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

-Adaletli paylaşım, insan onuruna saygı yok hükmündedir. Yemen'deki bir çocupun Londra'daki bir çocuk kadar değeri yoktur.

-Türkiye ve ABD müttefiktir. Ancak ABD, müttefiklik hukukuna kayıtsızdır. Terör örgütleriyle yanak yanağadır. ABD, kimi kimden korumakta, neyi gözlemlemek için hazırlık yapmaktadır.

-Gözlem noktalarını finanse edecek Suudi Arabistan Allah'tan korkuyorsa önce işlediği vahşi cinayetin hesabını versin.

-Gezi olayları esnasında polisin göstericilere meşru ve hukuki müdahalesinde rahatsız olan Fransa bugünlerde Türkiye'ye ne söylemişse yemiş yutmuş, orantısız tepkiye tevessül etmiştir.

-Almanya'yı ziyarete giden CHP Genel Başkanı. Kılıçdaroğlu nereye savrulduğunu ya bilmiyor ya da tutsak alındığındna ses çıkmıyor. Bir Alman gazetesine yazdığı makalenin başlığına bakar mısınız? Türkiye'de demokratlar yalnız bırakılamamalıymış. "Almanya'dan yardım dilenmek manda özlemi değil midir? Sayın Kılıçdaroğlu, aklına geleni işleme, her ağacı taşlama Allah muhafaza kamyon farı görmüş tavşana dönersin. Seni ve zihniyetini MHP de kurtaramaz çürük 'İP' de tutamaz. 

-Kılıçdaroğlu ve çevresi unutmasın ki biz de gericiyiz! Biz de geri kalmaya seve seve hazırız Merhum Cemil Meriç ne diyordu? "Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanıp uçmak gericilikse, her namuslu insan gericidir"

-Kendini akil sanan zeka özürlüler Oslo'da toplanmışlar. Kandil'e gidip çözüm gevişi getirip bir daha geri dönmeseler zahmete kapılmazlardı. Yarım akıllı çürük akiller, kulak verin. Çözüm süreci gömüleli çok olmuştur. Şansınızı fazla zorlamayın. Aklınızı başınıza alın MHP'nin gözü üzerinizdedir.

Editör: TE Bilişim