Gazete Emek- Günün önemli konu başlıkları şu şekilde:

-Esnaf dernekleri ve kafe, bar çalışanları, "Hesabı biz ödemeyeceğiz" sloganıyla Ankara ve İstanbul'da açıklama yapacak. (13.00-16.00)

-Mor Dayanışma, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Kadıköy Süreyya Operası önünde taleplerini açıklayacak. (19.00)

- HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, hakkında verilen 2 yıl 6 ay hapis cezasına ilişkin Mecliste basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

-HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin "İş ve Aş Buluşmaları" kapsamında Van'da Kapıköy Sınır Kapısı'nda açıklama yapacak, ardından kentte bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek. (10.00)

- Kürt Dil ve Kültür Ağı ile Kürt Dil Platformu'nun, Kürtçenin resmi dil ve eğitim dili olması talebiyle başlatacakları imza kampanyası, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın katılımıyla Diyarbakır’da başlatılacak. (11.00)

- AKP’li Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasına yönelik eylemlere  ilişkin yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

-Garé'dé  13 kişinin yaşamını yitirmesine  ilişkin yaşanan  tüm gelişmeler takip ediliyor.

-Erdoğan, partisinin Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenecek AKP  İzmir 7. Olağan İl Kongresi'ne katılacak, buradan Hakkari ve Nevşehir il kongrelerine canlı bağlantı kuracak. (14.00/16.00)

-CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu partisinin MYK toplantısına katılacak. (12.00)

-Türkiye ve dünyada hızla yayılan koronavirüs salgınına ilişkin yaşanan gelişmeler takip edilecek.

Editör: TE Bilişim