Gazete Emek- Sözcü yazarı Saygı Öztürk, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca'nın Sedat Peker'in "Sezgin Baran Korkmaz'ın aracını kullandığı" iddiasına yönelik açıklamasına yer verdi. Öztürk’ün aktardığına göre Karaca, iddiayı kabul edip “Israrla para ödetmedi. Yaklaşık 3 ay kadar aracı kullandım. Yanlış yapmışım. Keşke parasını ödeseymişim” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kara para aklamakla suçlanan Sezgin Baran İçişleri Bakanı Süleyman Korkmaz’ın uçağını sıklıkla kullandığı iddia edildi. Cumhuriyet yazarı Tuncay Mollaveisoğlu’nun iddiasına göre; Soylu, Sezgin Baran Korkmaz’ın uçağını seçim döneminde sıkça kullanmış. kayıtlarda kimlerin uçakla seyahat ettiğinin görüleceği ifade edildi. 

GÜNÜN ÖZETİ

AKP’li Korkmaz Karaca, Sedat Peker’in Baran Korkmaz iddiasını kabul etti: “Yanlış yapmışım”

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca’nın, Sedat Peker’in “Sezgin Baran Korkmaz’ın verdiği aracı kullandı” iddiasını kabul ettiğini söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İçişleri'nden “Soylu seçimlerde Sezgin Baran Korkmaz’ın uçağını kullandı” iddiasına yanıt

Cumhuriyet yazarı Tuncay Mollaveisoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Avusturya'da yakalanan ve gözaltında bulunan Sezgin Baran Korkmaz'ın uçağını seçim döneminde sıkça kullandığını ileri sürdü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Özel Hastaneler Tüzüğü yürürlükten kaldırıldı

Özel Hastaneler Tüzüğü'nün yürürlükten kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

CHP’den istifa eden Sera Kadigil, TİP’e katıldı

CHP'den istifa ettiğini açıklayan İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil Sütlü, Türkiye İşçi Partisi’ne dahil olacak.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

“Katarlı gençlere sınavsız tıp eğitimi hakkı verildi”

Türkiye ile Katar arasında imzalan "Askeri Sağlık Alanı'nda Eğitim ve İşbirliği" protokolü ile artık Katarlı gençler sınava girmeden Türkiye'de tıp, diş hekimliği, hemşirelik ve eczacılık alanlarında eğitim alabilecek.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker'den erişim engeli açıklaması: Gerekirse bildiklerimi dumanla paylaşacağım

Sedat Peker, sosyal medya hesaplarına erişim engeli talebinin ardından yeni açıklama yaptı. Peker, "Bildiklerimi dumanla paylaşacağım, ama gene paylaşacağım" ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır’da müfettişlerin inceleme yapacağı hastanede dikkat çeken hırsızlık olayı

Diyarbakır’da başhekimi Dr. Muhammed Asena’nın önceden imzaladığı tarihsiz istifa dilekçesi ile görevden alındığı Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hırsızlık olayı yaşandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Mithat Sancar: HDP'yi feshetmeyeceğiz

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, partisine açılan kapatma davasına ilişkin, HDP’yi feshetmeyeceğiz. Esasen bu partiyi kapattırmayacağız. Yaşatacağız ve büyüteceğiz" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kemal Söbe yazdı: Sosyalizm hayal değil toplumsal bir gerçekliktir

Dünya, ekonomi-politik sistem olarak hala kapitalizmi yaşıyor. Sınıflı ve devletli sistemlerin sonuncusu olan kapitalizm hala dünya üzerinde etkili olup, toplumun çok yönlü yaşamına yön verebiliyor, insanların hareket ve davranışlarına nüfuz edebiliyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe'de kavga büyüyor! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sert cevap

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım’ın kendisine ilişkin açıklamalarının ardından konuştu. Koç, "Aziz Yıldırım'a hiçbir zaman saygısızlık etmedik" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kobanê Davası’nda 4 isim hakkında tahliye kararı verildi.

Kobanê Davası’nda mahkeme heyeti, Zeki Çelik, İbrahim Binici, Emine Ayna, Emine Beyza Üstün’ün tahliyesine karar verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İngiliz bilim insanı: Evrim diyagramı biyoloji kitaplarından çıkarılmalı

İngiliz genetik uzmanı Adam Rutherford, bir maymun figüründen başlayarak dik bir insana dönüşen ünlü ‘Homo Sapiens’e Giden Yol’ isimli evrim diyagramının evrim hakkında birçok şeyden daha fazla yanlış şeyi gösterdiğini ve biyoloji kitaplarından çıkarılması gerektiğini söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Avukat Feyza Altun, Twitter'dan kendisine yönelik istismarı ifşa etti

Avukat Feyza Altun, Twitter'dan 7 yaşından 12 yaşına kadar N.Ç. isimli bir akrabası tarafından istismara uğradığını açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim