Gazete Emek- SES’in logosunda güvercin simgesi olmasının ardından DSP’nin konuyu yargıya taşıyacağı açıklamaları üzerine Ayhan Bilgen, “Konuşarak çözelim” ifadelerini kaydetti. Türkiye’nin Sesi Partisi, logoyla ilgili yeni bir çalışma yapma kararı aldı.

 

 

 

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Biz Zafer Partisi olarak bir yumuşak geçişi, Türkiye'nin gerilime girmeden, düzgün, parlamenter sisteme geçiş sürecini yönetebilecek ve halkın her kesiminden oy alabilecek kişinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğunu gördük. Biz Zafer Partisi olarak Mansur Yavaş'ı göreve çağırıyoruz" dedi.

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

Erdoğan: Fahiş fiyat artışları sadece bizim sorunumuz değil

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fahiş fiyat artışları sadece bizim sorunumuz değil. Avrupa ülkelerinin çoğu bu durumla karşı karşıya. Vatandaşı enflasyona ezdirmeyecek bir yöntemle bu zor dönemden çıkacağız." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

RTÜK'ten Diyanet'in şikayet ettiği 3 kanala para cezası: "Diyanet'i incitti"

 

Erzurum’da Kuran kursunda 7 çocuğun istismar edilmesine yönelik haberleri ekrana taşıyan Halk TV, KRT ve TELE 1, RTÜK tarafından idari para cezası ile cezalandırıldı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Zamları eleştirmişti: MHP'nin Baki Ersoy kararı istifaya neden oldu  

 

 

MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Sedat Kılınç, "Zamlar milletin belini büküyor"  diyen Baki Ersoy'un merkez disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından partisinden istifa etti. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Avukatlardan Aysel Tuğluk’a ziyaret: Hastalığı daha da ilerledi

 

Aysel Tuğluk’u ziyaret eden kadın avukatlar,“Tuğluk’un tedavisinin insanlık onuruna yaraşır bir şekilde sürdürülebilmesi için bir an önce özgürlüğüne kavuşması gerekiyor” dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Ayhan Bilgen başka partilerle birleşeceklerini söyledi

 

 

HDP'den istifa ederek Türkiye'nin Sesi Partisi'ni (SES Parti) kuran Ayhan Bilgen, partisinin erken seçime yönelik hazırlıklarına ilişkin,farklı partiler ile birleşmenin söz konusu olabileceğini ifade etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Ümit Özdağ, partisinin Cumhurbaşkanı adayını açıkladı: Mansur Yavaş'ı göreve çağırıyoruz

 

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Özdağ, "Halkın her kesiminden oy alabilecek kişinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğunu gördük." ifadelerini kullandı. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

İstanbul'da ulaşıma yüzde 40 zam yapıldı

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi bugün olağanüstü toplandı.UKOME’de toplu ulaşım ücretine yüzde 40 zam talebi oy çokluğu ile kabul edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

AKP kulisleri hareketlendi; Asgari ücrete ek zam tartışması büyüyor

 

 

TÜİK'in son verilerine göre tüketici enflasyonu yüzde 60’ı geçerken işçi, memur, emekli tüm çalışanlardan ek zam talebi geldi. Asgari ücrete "ek zam" talebi, iktidarı kanadında tartışmalara neden oldu. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

Demokrasi İttifakı'ndan 1 Mayıs çağrısı: "Zamlara ve yoksulluğa karşı 1 Mayıs’ta alanlardayız"

 

HDP öncülüğünde bir araya gelen sol ve sosyalist siyasi partiler ve örgütler, 1 Mayıs için ortak çağrıda bulundu. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

İstinaf, gazeteci Ayşegül Doğan'a verilen hapis cezasını bozdu

 

Gazeteci Ayşegül Doğan’a yargılandığı davada verilen 6 yıl 3 ay hapis cezası, Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi 2’nci Ceza Dairesi tarafından bozuldu. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 




 

Editör: TE Bilişim