Gazete Emek- Anayasa Mahkemesinin (AYM) Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun tutuklanmasının "hak ihlali" olduğu yönündeki kararını Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne göndermesinin ardından Gergerlioğlu hakkında tahliye kararı verilmişti. Gergerlioğlu bugün akşam saatlerinde Sincan Cezaevi'nden tahliye edildi.

Eski CHP İstanbul Milletvekili Zülfü Livaneli, eski CHP lideri Deniz Baykal'la ilgili "Kürtleri, Alevileri, ezilenleri sevmez. Bunu çok sefer kendisi de söyledi. Basında çıktı" sözleri tartışma yarattı. Baykal, yakın çevresine, "Zülfü Livaneli’nin gerçekdışı iddiaları beni ciddi şekilde üzdü" dedi.

GÜNÜN ÖZETİ

Toplu etkinliklerde aşı şartı getirilmesi planlanıyor

Maçlar, sinema, tiyatro ve konser gibi etkinliklere sadece aşılı olanların alınması gibi yeni önlemlerin getirilmesi tartışılıyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sorgusu devam eden Mehmet Aydın’ın dosyasına gizlilik kararı getirildi

"Tosuncuk" lakaplı Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın ifadesi sürerken dosyaya gizlilik kararı getirildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Zülfü Livaneli'nin "Kürtleri ve Alevileri sevmez" dediği Baykal'dan cevap: Beni üzdü

Deniz Baykal Zülfü Livaneli’nin kendisiyle ilgili, “Kürtleri, Alevileri, ezilenleri sevmez. Bunu çok sefer kendisi de söyledi.” sözlerine yanıt verdi. Baykal, yakın çevresine, “Zülfü Livaneli’nin gerçekdışı iddiaları beni ciddi şekilde üzdü” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Fahrettin Koca: Delta Plus varyantı 3 ilde görüldü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bulaşıcılık oranı diğer varyantlara göre daha yüksek olan Delta varyantı ile bağlantı delta plus varyantının Türkiye'de 3 ilde görüldüğünü duyurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Keman virtüözü İlyas Tetik, geçim sıkıntısı nedeniyle yaşamına son verdi

Keman virtüözü ve besteci İlyas Tetik, Sarıyer'deki evinde yaşamına son verdi. İddiaya göre ünlü müzisyenin prensipte anlaştığı TV programı daha sonra iptal edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Süleyman Soylu'dan Devlet Bahçeli'ye teşekkür!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında kendisine yönelik sözleri nedeniyle teşekkür etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Yasaklar kalktı ama Van esnafı için filli yasaklar sürüyor

Pandemiden dolayı uygulanana kısıtlama kararların kaldırılmasıyla birlikte Vanlı esnafın 2 yıl aradan sonra iş yapma umudu, bu kez de belediye çalışmalarına takıldı. Kentin en işlek cadde ve sokaklarında yapılan kazı çalışmalarından dolayı esnaf iş yerini açamaz duruma geldi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ömer Faruk Gergerlioğlu tahliye oldu

Anayasa Mahkemesi'nin HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkındaki 'hak ihlali' kararı Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Yerel mahkeme tahliye kararı verdİ. Gergerlioğlu, tutuklu bulunduğu Sincan Cezaevi'nden tahliye edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Deniz Baykal'dan 'Korkmaz Karaca' açıklaması: Hiçbir zaman danışmanlık yapmadı

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 'Korkmaz Karaca' iddialarına ilişkin avukatı aracılığıyla açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim