Gazete Emek- Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, iki gün önce Twitter hesabı üzerinden Hatay’daki Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde Türkiyeli acil doktoru olmadığını iddia etmişti.Özdağ bu sabah aynı Tweet’i alıntılayarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kendisini aradığını ‘acil serviste dört doktorun görevli olduğunu, ikisinin Türk ikisinin ise Suriye kökenli olduğunu ancak Türkiye’de tıp eğitimi aldıklarını söylediğini’ yazdı.

 

 

 

 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin AKP’nin Kızılcaham kampındaki, "Enflasyonla birlikte büyümeyi tercih ettik. Bu sistemden dar gelirliler hariç üretici firmalar, ihracatçılar kâr ediyorlar" sözleri, dünkü Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda da gündemdeydi. Bakan Nebati’nin açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı "kızdırdığı" öne sürüldü. 

 

 

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

İddia: ‘Dar gelirlileri düşünmedik’ diyen Bakan Nebati Erdoğan’ı kızdırdı 

 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin dar gelirlilerle ilgili açıklaması dün gerçekleşen kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepkisini çektiği iddia edildi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

İmam hatip okulunda dansöz oynatıldı; Müdür görevden uzaklaştırıldı

 

 

Eğitim İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, Nilüfer ilçesinde Çalı İmam Hatip Ortaokulu'na ait salonda Okul Aile Birliği Yönetimi'nin okula gelir elde etmek için okul çayı etkinliğinde dansöz oynatıldığını belirtti. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Bekir Ağırdır: Anayasayı değiştireceğim diyorsan Kürtlerle de konuşmak zorundasın

 

Araştırmacı-yazar Bekir Ağırdır, "Bugün eğer CHP, HDP ve Kürtlerle ilişki kuracaksa bu hareket ülkenin yararınadır. Mesele sadece bu 6 partinin ideolojik meselelerine kalırsa yeni bir anayasa yapılamaz." ifadelerini kullandı. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

AP Türkiye Raporu: Müzakere ihtimali kalmadı

 

 

Avrupa Parlamentosu'nun yıllık Türkiye raporu oylaması bugün yapıldı. Nacho Sanchez-Amor'un hazırladığı "2021 Türkiye Raporu", Strazburg'daki genel oturumda oylayarak kabul edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Erdoğan ve Bahçeli'den kritik görüşme: Hangi konular konuşuldu? 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Beştepe'de yaklaşık 1 saat süren görüşmesi sona erdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

TRT, filmdeki 'sürtük' kelimesini sansürledi

 

TRT 2'de yayınlanan Unforgiven isimli filmdeki 'sürtük' kelimesinin sansürlediği iddia edildi. Sansürü köşesine taşıyan Can Ataklı, "Demek ki TRT yönetimi 'sürtük' kelimesinin ahali tarafından duyulmasını sakıncalı kabul ediyor" diye yazdı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Özdağ ve Koca arasında 'Süleyman Soylu' tartışması: "Nezaketsizlik, düzeltme olarak kabul edilemez" 

 

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca arasında Süleyman Soylu tartışması çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

İstanbul Sözleşmesi davası Danıştay'da sürüyor: Bedellerle kazandık, taviz vermiyoruz 

 

 

Danıştay 10. Daire’si İstanbul Sözleşmesi’nden çekilme kararının iptali için açılan davaları esastan görmeye devam ediyor. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Sözleşmenin bir gece yarısı feshedilmesini asla kabul etmeyeceğiz ve bunu savunmaya her yerde devam edeceğiz" dedi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Dolar yılın en yüksek seviyesinde 

 

 

Dolar/TL 20 Aralık'tan sonra ilk kez dün 16.55 seviyesini gördükten sonra yükselişine devam ediyor. Dolar kuru 16.6482 seviyesinden işlem görüyor.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 





 

Editör: TE Bilişim