Gazete Emek-  Cumhurbaşkanlığı'nda yakın koruma olduğu idda edilen Hakan Tek isimli kişinin TikTok hesabından paylaştığı videodaki para görüntüleri ortaya çıktı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'psikolojik' gönderme!

Tek'in bir videoda yüzlerce lirayı saçtığı görülürken, diğer videoda ise deste deste Euro paylaştığı görüldü.

Şahsın, milyonlarca liralık Mesarati marka araç kullandığı, araç direksiyonunda Rabia işareti yaparak bira içtiği görüldü.

TIKLAYIN- Türkiye'nin en zengin 10 ismi: Bir yılda yüzde 40'tan fazla zenginleştiler

TIKLAYIN-Mardin’deki ırkçı öğretmene tepki yağdı: İnsanların Kürtçe konuşmasına tahammülüm kalmadı

Cumhurbaşkanlığı'nda yakın koruma ekibinde yer aldığı ifade edilen Hakan Tek isimli şahsın koruma konvoyunda yer aldığı görüntüler ise şöyle:

 Hakan Tek isimli kişinin Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen resepsiyonlarda Süleyman Soylu, Hulusi Akar ve Binali Yıldırım ile çektirdiği fotoğraflar da ortaya çıktı.

Bahçeli'nin 313 generale yazdığı mektup ortaya çıktı: "Siyasi iktidarı uyarın"

GÖZALTINA ALINDI

Emniyet Genel Müdürlüğü, AKP’lilerin yakın koruması olduğu iddia edilen ve kullandığı araç direksiyonunda Rabia işareti yaparak bira içen Hakan Tek’e ilişkin açıklama yaptı.

                                               

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Bazı sosyal medya platformlarında, ‘Cumhurbaşkanlığı koruması olduğunu iddia eden kişinin para videoları çıktı’ haberlerine ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü bir metin yayımladı. Açıklamada, iddianın asılsızdır olduğu belirtildi. Özel bir şirkette şoför olarak çalıştığı belirlenen kişinin de gözaltına alındığı bildirildi.”

AKP'Lİ BELEDİYE PERSONELİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Paylaşımlarının ardından gözaltına alınan ve ifadesinin ardından serbest bırakılan Hakan Tek’in Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde asgari ücretin biraz üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Kaynak: Gerçek Gündem 

Editör: TE Bilişim