Gazete Emek- Türkiye'de bir kişinin öldüğü korona virüsü nedeniyle çok sayıda insan virüse yakalanmamak ve virüsü yaymamak için evden çıkmıyor. İşte okulların tatil edilmesi, sinemalar ve kafeler gibi mekanların kapanmasıyla evde sıkılmak istemeyenlere zamanını değerlendirmek için seyahat filmleri listesi...

Easy Rider

İki maceraperest motorcu Amerika’nın güneyine doğru bir yolculuğa çıkarlar.

Hector and the Search for Happiness

Mutluluğun peşinden koştururken dünyayı köşe bucak arşınlayan bir psikiyatrın öyküsü.

Im July

Daniel bir gün Melek isimli bir kadına aşık olur. Melek'in peşine takılıp bir ucu da Türkiye'ye kadar varacak bir yolculuğa çıkar.

Into the Wild

Christopher tüm mal varlığını hayır kurumuna bağışlayıp sahip olduğu her şeyi evinde bırakarak bambaşka bir hayata doğru uzun bir yolculuğa çıkar.

On The Road

Dean ve Sal Beat Kuşağı'nın birer portresi gibidirler. İkili ABD'yi baştan başa geçtikleri uzun ve heyecanlı bir yolculuğa çıkarlar.

Seven Years in Tibet

Heinrich Harrer’ın Himalayalar’a tırmanma hedefi vardır. Dönemin faşist Alman yönetimi de dağcıyı desteklemektedir. Harrer 1939’da Almanlarla savaş halindeki İngilizler tarafından rehin alınır. Bir şekilde kaçmayı başarır ve Lhassa kentine ulaşır.

Sideways

Orta yaşlardaki Jack ve Miles, Jack'in, evlilik öncesinde birlikte vakit geçirebilecekleri bir yolculuğa çıkarlar. Bir haftalık yolculuk iki arkadaşın hayatlarında bambaşka bir anlam oluşturacak.

The Bucket List

İki kafadar oturup hayat boyu yapmak isteyip de yapamadıklarının listesini çıkartarak yola koyulurlar.

The Darjeeling Limited

Üç farklı karakterdeki kardeşlerin babaları ölür. Bu olayın ardından Hindistan’a yolculuğa çıkarlar.

The Motorcycle Diaries

Ernesto ve Alberto adlı iki genç, Buenos Aires'ten bir motosikletin tepesinde yola çıkarlar. Bu yolculuk bir sürü ulusun kaderini değiştirecektir.

The Secret Life of Walter Mitty

Walter, kendini hiç beklenmedik bir maceranın içinde bulur. İş arkadaşı Cheryl'la flört etmeye başlamasının sonrasında hayatı, hayalindeki sevgilinin gerçeğe dönüşmesiyle değişir.

Thelma and Louise

Louise, Thelma ile birlikte özgürlükle dolu bir haftasonu araba seyahatine çıkarlar.

Wild

Cheryl Strayed annesinin ölümüyle sarsılmış, hatıraları başta olmak üzere geçmişin kabuslarıyla boğuşurken bir anda radikal bir karar alır. Çantasını alıp yollara düşecek ve Amerika'nın en uzun, zorlu ve tehlikeli bölgelerinden biri olan Pasifik Crest Yolu'nda tek başına yürüyecektir.

Editör: TE Bilişim