Gazete Emek- Kürt sanatçı Mikail Aslan ve Karadenizli sanatçı Apolas Lermi’nin İstanbul konseri prodüksiyon şirketi tarafından tek taraflı iptal edildi.  Güven Müzik Prodüksiyon 11 Haziran’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak konserinin iptal edildiğini duyurdu.

 

 

Güven Müzik Prodüksiyon’’dan yapılan yazılı açıklamada, “Ülkemizde son günlerde iptal edilen konser ve etkinliklerin artmasından dolayı, sanatçılarımız, müzisyenlerimiz ve siz dinleyicilerimize yeni bir mağduriyet Yaşatılmaması adına” konserin iptal edildiği belirtildi.

 

 

LERMİ'DEN AÇIKLAMA 

 

Lermi, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

 

"Malum kişinin beni hedef gösteren açıklamaları ve paylaşımları sonucu 29 Mayıs Denizli konserimiz Pamukkale Belediyesi tarafından, 11 Haziran Bostancı konserimiz organizasyon tarafından iptal edilmiştir. Son günlerde hakkımda çıkan yalan haberlerle ilgili bir açıklama yapacağım."

 

 

ÖZDAĞ NE DEMİŞTİ? 

 

 

Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) 19 Mayıs etkinliğinde konser veren Lermi'yi hedef göstererek, "İmamoğlu, 19 Mayıs'ta 19 Mayıs Pontus soykırımıdır iftirasını atan adama konser verdiriyor. Allah aşkına zerre kadar milli kimliğin yok mu? Sonra "Atatürk İle konuşmak isterdim" diye reklam ajansı cümlesi ile ortaya çıkıyorsunuz. Atatürk yüzüne bakar mı senin?" ifadelerini kullanmıştı. 



 

Editör: TE Bilişim