Gazete Emek-  Kabine toplantısı sonrası alınan kararları açıklayan Erdoğan, “Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken, yüksek ve çok yüksek riskli illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek." diye konuştu.

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, Şubat ayı anket sonucunu açıkladı. Özkiraz’ın açıkladığı sonuçlara göre AKP- MHP bloğunun oy oranını düşüş gösterdi. MHP ise baraj altında kaldı.

Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, cezaevinden  kaleme aldığı yazıda, tüm barış yanlılarını aktif tutum almaya davet ederek, “Barış yanlısı tüm çevreler gecikmeksizin bir araya gelerek ortak akılla siyasi bir çözüm projesi üretmeli ve bunu topluma açıklamalıdır” diye belirtti.

GÜNÜN ÖZETİ

Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli il haritası paylaşıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın paylaştığı risk değerlendirme haritasına göre, İstanbul ve İzmir yüksek riskli, Ankara orta riskli kategoride yer aldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar hakkında beraat

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar, Cumhurbaşkanı'na alenen hakaret suçundan yargılandığı davada beraat etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'kademeli normalleşme' sürecine ilişkin konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından açıklama yaptı. Erdoğan, tüm siyasi partilere "Gelin Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını yeni bir anayasa ile karşılayalım" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kılıçdaroğlu'nun kardeşi de Diyarbakır'da HDP önünde nöbet tutmaya başladı: Ben de abimi istiyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, elinde "Ben de ağabeyimi HDP'den istiyorum" pankartıyla Diyarbakır HDP il binası önünde eyleme başladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Demirtaş'tan yeni bir 'çözüm süreci' açıklaması ve çağrı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş,  “HDP başta olmak üzere tüm demokrasi güçleri ülkenin iç barışı için daha fazla inisiyatif almalı ve toplumu bu kaostan, umutsuzluktan çıkaracak somut bir yol haritasını ortaya koymalıdır” diyerek çağrıda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Siirt’te silahlı kavga: Ölü ve yaralılar var

Siirt'te neden çıktığı belli olmayan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Zonguldak'ta bir kişi oğlunu Allah yolunda kurban edeceğini belirtip boğazını kesti

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, oğlunu Allah yolunda kurban ettiğini iddia ederek ensesini kesip ağır yaralayan Yusuf A., tutuklandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Avrasya Araştırma, partilerin son oy oranlarını açıkladı

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, Şubat ayı anket sonucunu açıkladı. Yapılan son anket sonuçlarına göre; AKP- MHP bloğunun oy oranı düşerken MHP ise baraj altında kaldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan’ın yarın açıklayacağı İnsan Hakları Eylem Planı’nın ayrıntıları belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yarın açıklanacak olan İnsan Hakları Eylem Planı’nda bulunan 11 temel ilke ve 9 amaca ilişkin ayrıntılar belli oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Melih Gökçek'ten CHP'en istifa eden Teoman Sancar'a ilişkin ilginç iddia: Yer yerinden oynayacak

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek partisinden istifa eden CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar’a ilişkin "Sancar'ın istifası onurlu bir istifa değil. Nedeni duyulduğunda yer yerinden oynayacak. CHP bu olayın altından kalkamaz" ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

8 Mart için start verildi: İlk kutlamalar başlıyor

HDP Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü,“İsyanımız özgürlüğümüz için” şiarıyla birçok ilde yapacağı eylem ve etkinlikler ile kutlayacak.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Hazırladığı çiğ köfte 'acılı' olduğu gerekçesiyle darbedilen çalışan yaşadıklarını anlattı

Afyonkarahisar'da hazırladığı çiğ köfte 'acılı' gerekçesiyle darp edilen çalışan yaşadıklarını anlattı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ankara’da esnaflar faturaları "uzaya" gönderdi

Ankara’da faturalarını balonlar aracılığıyla "uzaya" gönderen esnaf, “Her yerde kiralık, satılık, devirlik ilanları görülmekte; batıyoruz, tükendik, artık yeter diyoruz” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim