Gazete Emek- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, emeklilere ödenecek bayram ikramiyesine ilişkin açıklama yaptı. Bilgin, emekli ikramiyesinde artış yapılmasının gündemde olmadığı açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin lideri Devlet Bahçeli'ye Suriyeli mültecilere ilişkin son açıklamaları üzerinden yüklendi. Erdoğan'ın anket yaptırdığını ve bunun neticesinde vatandaşın rahatsızlığını gördüğü için söylem değişikliğine gittiğini ifade eden CHP lideri, "Nasıl bir omurga ya, 180 derece nasıl dönüyorsun?" dedi.

GÜNÜN ÖZETİ 

Sevcan Orhan’dan "Hadi ben devletin yalakasıyım, siz nesiniz?" diyen Hakan Ural'a sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sanatçılar için düzenlediği iftar programına katılan Hakan Ural, gelen eleştirilere "Hadi ben devletin yalakasıyım hamdolsun sen neyin yalakasısın?" diye yanıt verdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Ali Babacan: Henüz ittifakta değiliz

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, "Biz henüz ittifakta değiliz. Altı partili masada bazı ortak çalışma alanlarına katkı sunuyoruz. İttifak olması için daha çok şey konuşmamız lazım" açıklamasını yaptı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

  

Bakan Soylu'dan göçmenlere bayram izni açıklaması: Kısıtımız var  

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,"Sığınmacıların bayram gidişine müsaade etmeme konusunda kısıtımız var."dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Ahmet Hakan ile Hasan Mezarcı arasında tartışma: "Saray soytarısı"

Hasan Mezarcı geçtiğimiz günlerde su içmenin artık orucu bozmayacağını dile getirmişti. Bunun üzerine Ahmet Hakan, Hasan Mezarcı'ya yönelik, "Hoşlanmıyorum Hasan Mezarcı ile dalga geçilmesinden. Hastaya gülmek gibi geliyor bana" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

İdris Baluken'den Millet İttifakı'na eleştiri: Altılı masa ile iktidarın HDP'ye yaklaşımı farklı değil

HDP'nin eski Grup Başkanvekili İdris Baluken, Millet İttifakı’na yönelik yaptığı eleştirisinde, "Bugüne dek, altılı masanın başat aktörleri ile mevcut iktidar arasında HDP’ye yaklaşım ya da Kürt meselesinin çözümündeki samimiyet açısından pek fazla bir fark gördüğümü belirtemem" ifadelerini kullandı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'sığınmacı sorunu' tepkisi: Bu işin sorumlusu senin desteklediğin kişidir

 Son dönemde hedef alınan göçmenlere ilişkin konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Sığınmacı sorunu elbirliğiyle çözülmeli" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, Bahçeli'ye Suriyelilere ilişkin son açıklamaları üzerinden yüklendi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Bakan Bilgin açıkladı: Emekli ikramiyesinde artış yapılması gündemimizde yok 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, emeklilere ödenecek bayram ikramiyesine ilişkin açıklama yaptı. Bilgin, emekli ikramiyesinde artış yapılmasının gündemde olmadığı açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

YÖK’ten ‘tez yerine 3 makale’ önerisi: "Kalite düşebilir" 

YÖK’ün düzenlediği “Doktora Öğretiminin İyileştirilmesi Çalıştayı”nın sonuç raporu yayımlandı.Raporda, “Üç adet özgün araştırma makalesinin doktora tezi olarak kabul edilmesi” başlığı dikkati çekti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Editör: TE Bilişim