Gazete Emek- Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş’ta bulunan Dolmabahçe Sarayı’nda düzenlenen iftar programında; sanatçı, oyuncu ve ünlü isimlerle bir araya geldi.

Programda bir konuşma yapan Erdoğan, “İlhamını bu topraklardan, bu milletten, bu medeniyetten alan hiç bir sanat eserinin başarısız olmayacağına inanıyorum. Biz de verdiğimiz desteklerle daima sanatçılarımızın yanında yer aldık, yer almayı sürdüreceğiz. Korsanla mücadeleden telife, tiyatrodan sinemaya kadar pek çok farklı başlık altında verdiğimiz desteklerle sanatçılarımızın emeğine sahip çıkıyoruz” dedi.

Mustafa Balbay, iktidarın HDP planını yazdı: "Bütün hesaplar yapılıyor"

“BEN DEVLETİN YALAKASIYIM HAMDOLSUN”

Magazin programı sunucusu Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iftar programında verdiği pozlara sosyal medyadan gelen eleştirilere tepki göstererek, “Hadi ben devletin yalakasıyım hamdolsun, sen neyin yalakasısın? O saray dediğiniz yer senin Türkiye Cumhuriyeti’nin temsilidir” ifadelerini kullandı.

Bekir Ağırdır: Üç farklı Türkiye var, üç farklı Kürt var

“YALAKA KOYUN…”

Ural’ın ifadelerine Türk halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan’dan tepki geldi. Orhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Yalaka koyun, kasabın keskin bıçağını övermiş.” ifadelerine yer verdi.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından Orhan’ın isim vermeden yaptığı paylaşımda, hem Ural’ı hem de iftar programına katılan diğer ünlü isimleri kastettiği iddia edildi.


Kaynak: Tele1

Editör: TE Bilişim