Gazete Emek- Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, duayen gazeteci Uğur Dündar'a ilişkin açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Peker, Dündar ile yaptığı ilk ve tek görüşmeye ilişkin bilgi verirken; Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar arasındaki tartışmalara da değindi.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katledilmesine ilişkin davadan dosyası ayrılan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu 13 firari sanığın yargılandığı davada, 12 sanık hakkında 15 gün içerisinde mahkemeye gelmezlerse kaçak sayılmalarına ve mallarına el konmasına karar verildi.

GÜNÜN ÖZETİ

11 maaş aldığı iddia edilen Genel Müdür Poyraz: ‘Huzur ücreti’ alıyorum

11 maaş aldığı iddia edilen Tarım ve Kredi Kooperatifleri Birliği Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, sadece GÜBRETAŞ’tan “huzur ücreti” aldığını açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sergen Yalçın’dan dikkat çeken itiraf: Öleceğimi düşündüm vasiyetimi bile yazdım

Beşiktaş ile uzun süren görüşmelerin ardından yeniden anlaşan Sergen Yalçın, "Kafamda hep gelecek sezon vardı. Bunu düşünmekten sağlığım bozuldu" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Esnafa hibe desteğinin başvuru süresi uzatıldı

Ticaret Bakanı Muş, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize verilen 3 bin ve 5 bin liralık hibe desteğinin son başvuru tarihini 1 Temmuz'a kadar uzattık" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Aziz Yıldırım uzun bir aradan sonra suskunluğunu bozdu; Ali Koç’a ilişkin çok sert sözler

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısı öncesi gelecekte aday olup olmayacağıyla ilgili soruya yanıt verdi. Yıldırım,  “Bir daha aday olmayacağım” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Deniz Poyraz'ın anmasına katılan çok sayıda kişiye gözaltı

İstanbul’da Deniz Poyraz'ın katledilmesini protesto eden HDP Esenyurt İlçe Örgütü yöneticileri ve TJA aktivistleri, sabah saatlerinde evlerine yapılan baskınla gözaltına alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Hrant Dink davasında karar verildi:  12 sanığın mallarına el konulacak

Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin açılan davada 12 sanık için  15 gün içerisinde mahkemeye gelmezlerse kaçak sayılmalarına ve mallarına el konmasına karar verildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker'in iddialarına ilişkin Suriye'den Türkiye açıklaması

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Caferi, suç örgütü lideri Sedat Peker’in Türkiye’den Suriye’ye silah gönderildiğini iddia etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

"Kürtçe pedagojiye uygun değil" demişti İnce; Bu defa ise Ağrı'da anadilde eğitim vaat etti

Ağrı’da konuşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “İktidarımızda çocuklarımıza 3 dil öğreteceğiz. Resmi dilimiz Türkçeyi, çocuğun anasından öğrendiği dili ve uluslararası bir dil öğreteceğiz” vaadinde bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Uğur Dündar'dan Sezgin Baran Korkmaz ve İddianame açıklaması: Son kez yazıyorum

Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar, Sezgin Baran Korkmaz hakkındaki iddianamede ve Barojet davasında Artı 1 TV'nin yer almadığını söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır'da Erdoğan'ın fotoğrafı önünde saygı duruşunda bulunan AKP'li Başkan: İcraatlarımıza baksınlar

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı önünde ceketinin düğmesini iliklediği için sosyal medyada alay konusu olan ve eleştirilen AKP’li Diyarbakır-Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu açıklamada bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İsmail Saymaz, Twitter hesabından özür diledi

Gazeteci İsmail Saymaz, Mersin'de boşandığı kadının özel görüntülerini arkadaş gruplarında paylaşan Burak Etiler isimli erkekten özür diledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker'in yeniden gündeme getirdiği SETA'da peş peşe ayrılıklar yaşandı

Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA), gazetecileri fişlediği ve büyük tepki çeken "Uluslararası Medya Kuruluşlarının Türkiye Uzantıları" raporunun ardından ard arda ayrılıklar yaşandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa ligi maçları artık Acun Ilıcalı'nın platformu Exxen'de olacak

 Saran Group, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konfererans Ligi'nin Türkiye'deki yayını için Türkiye'nin Dijital Platformu EXXEN ile anlaşmaya vardı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker'den Uğur Dündar paylaşımı: 1996'da bir haber için beni aradı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, gazeteci Uğur Dündar'a ilişkin açıklamalarda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İstanbul'da Onur Yürüyüşü başvurusuna valilikten ret

İstanbul Valiliği, 26 Haziran'da gerçekleştirilmek istenen 19. İstanbul LGBTİ+ Onur Yürüyüşü'ne izin vermedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim