Gazete Emek- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Çin'in ücretsiz sağladığı 1 milyon aşıya para ödendiği" açıklamasına yanıt verdi. Koca, "Aşı savaşının olduğu dünyada üretici firma bir ülkeye aşıyı bedava bağışlar mı? Bunun akılla izahı var mı?" dedi.

Daha önce HDP’de bulunduğu sırada çözüm sürecinin ilk heyeti içerisinde yer alan siyasetçi Altan Tan, Kandil Dağı’nda çekilen fotoğraflar ilişkin konuştu. Tan, “O zaman yayınlanan ve hiç tepki görmeyen fotoğrafların bugün suç delili gibi kamuoyuna sunulması da siyasi ahlaksızlıktır” diye konuştu.

Ankara'da HDP Mamak İlçe Örgütü, HDP seçmenlerine hakaret ettikleri iddiasıyla Nedim Şener ve Mehmet Özhaseki hakkında suç duyurusunda bulundu

GÜNÜN ÖZETİ

Altan Tan, kendisinin de içinde olduğu Kandil fotoğraflarının hikayesini anlattı: Tam bir skandal

Siyasetçi ve eski milletvekili Altan Tan, çözüm süreci döneminde çekilen ve yeniden HDP mensuplarını suçlamak için gündeme getirilen, kendisinin de içinde yer aldığı “Sekiz yıl önce yayımlanan ve hiç tepki gösterilmeyen fotoğrafları bugün suçmuş gibi kullanmak da siyasi ahlaksızlıktır” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Bilim Kurulu toplantısı sonrası Bakan Koca'dan açıklama: Artık normalleşmeyi önceleyen bir döneme geçiyoruz

Bilim Kurulu toplantısı sonrasında açıklama yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Vaka sayılarındaki artış, bazı illerimizin diğerlerinden daha geç normalleşme sürecine geçmesine neden olabilecek." diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ermenistan’da darbe girişimi: Ermeni ordusu Paşinyan’ı istifaya çağırdı

Ermenistan ordusunun Başbakan Nikol Paşinyan ve hükümetin istifasını talep ettiğini duyurdu. Paşinyan yaptığı ilk açıklamada, "Ülkede darbe girişimi var" ifadelerini kullanarak destekçilerini sokağa çağırdı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP’den Nedim Şener ve AKP’li Özhaseki hakkında suç duyurusu

HDP Mamak İlçe Örgütü, HDP seçmenlerini hedef alan Nedim Şener ve Mehmet Özhaseki hakkında suç duyurusunda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş Belediyesi işçileri grev kararı astı

Genel-İş ile Beşiktaş Belediye’si arasında görülen TİS görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine işçiler, belediye kapısına grev kararı astı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kılıçdaroğlu’ndan fezleke açıklaması: Bu vekillerin bir iradesi yok mu?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aralarında HDP’li vekilllerin de bulunduğu dokunulmazlık fezlekelerine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Şu konuşma üslubuna bakın, 'Meclis'e gelecek eller kalkacak, inecek.' Ya 'Eller kalkacak, inecek.' dediğin adamlar bu milletin seçtiği milletvekilleri. Bu milletvekillerinin bir iradesi yok mu?” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Cinsel saldırı suçundan tutuksuz yargılanan Musa Orhan'ın duruşması ertelendi

Batman'da 18 yaşındaki İpek Er'e tecavüz ederek ölümüne sebep olan uzman çavuş Musa Orhan’ın yargılandığı dava ertelendi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İYİ Parti, fezleke kararını açıkladı: Evet diyeceğiz

İYİ Parti sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Meclis’e gelen HDP’li vekillere yönelik dokunulmazlık fezlekelerine ilişkin, “Biz HDP’yi problemli görüyoruz, dillerini problemli görüyoruz. Dolayısıyla TBMM’de bu üslupla siyaset yapmalarını uygun bulmuyoruz. Evet diyeceğiz.” açıklamasında bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan’ın "Salon lebaleb dolu" diyerek övdüğü Rize’de salgın kontrolden çıktı: Çay sohbetleri yasak

Son iki haftadır nüfusuna oranla en çok koronavirüs görülen 5 il, Karadeniz Bölgesi’nde. Rize Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu artan koronavirüs vakalarına dönük ek tedbirler aldığını açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Son bir yılda 189 motokurye yaşamını yitirdi

Tüm Anadolu Motosikletli Kuryeler Federasyonu (TAMKF), Mart 2020’den bu yana 189 motokuryenin hayatını kaybettiğini açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim