Gazete Emek-  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından üniversite öğrencilerine verilen öğrenim kredisi borçlarının yeniden yapılandırıldığını belirterek, “1 milyon 392 bin 629 gencimizin ödenmemiş ve ödenecek taksitlerindeki endeks tutarı tamamen kaldırılmış oluyor. Böylece toplamda 27 milyar 15 milyon 455 bin liralık bir tutar gençlerimizin omzundan alınmış oluyor” dedi.


 

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde çalışan görevlinin kürekle vurarak bir köpeği öldürdüğü görüntüler, hayvan hakları aktivistlerini ve baroların hayvan hakları merkezlerini harekete geçti.


 

GÜNÜN ÖZETİ

Kadınlar, şiddete karşı birçok kentte sokağa çıktı: Çok sayıda gözaltı


25 Kasım'da birçok kentte kadına yönelik şiddete karşı alana çıkan kadınlara polis müdahale etti. Çok sayıda kadın gözaltına alındı.


 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

İstanbul Valiliği duyurdu: İstiklal Caddesi'nde yeni önlemler alındı


İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırısının ardından, caddede alınması gereken önlemlere ilişkin bir “Genel Emir” yayınladı.


 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




 


 

Erdoğan’dan 25 Kasım etkinliğinde oy talebi: “Şehit edilen yavrumuzun kanını sandıkta da bırakmayalım”


 

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehit edilen 3 yaşındaki yavrumuzun kanını yerde bırakmayalım derken aynı zamanda sandıkta da bırakmayalım" diye konuştu.


 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN
 


 


 

HDP, Anayasa Mahkemesine ek savunmasını verdi


HDP, Anayasa Mahkemesi’nde (AYM) görülen kapatma davasına ilişkin ek savunmasını tamamladı. Partinin hukuk komisyonunun savunmayı bugün AYM’ye teslim etti.


 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN
 


 


 

Akşener'e çiçek veren öğretmene soruşturma: Maaşı kesilip sürgün edildi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Giresun Bulancık ziyareti esnasında çiçek veren öğretmen Mustafa Dizdar hakkında ‘siyasi faaliyette katıldığı’ gerekçesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.


 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Konya'daki hayvan barınağında bir köpek dövülerek katledildi: 2 kişi gözaltına alındı!

AKP’li Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait barınakta bir köpek işkence edilerek katledildi.Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Şırnak, Ağrı ve Van'da şiddete karşı alana çıkan kadınlar gözaltına alındı


Şırnak, Ağrı ve Van'da 25 Kasım'da kadına yönelik şiddete karşı alana çıkan kadınlara polis müdahale etti. Çok sayıda kadın gözaltına alındı.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 


 

Bakan Kasapoğlu açıkladı: KYK borç faizleri silindi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 1 milyon 392 bin 629 öğrencinin 27 milyar liralık borcunun kaldırıldığını açıkladı.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN
 



 

Takipsizlik kararı verilmişti; Garibe Gezer’e cezaevinde işkence yapıldığı görüntüler ortaya çıktı


 

Hapishanede şüpheli şekilde yaşamını yitiren Garibe Gezer'in ölümüne ilişkin açılan dosyada 11 ay sonra karar açıklanırken, bu kanıtlara rağmen delil olmadığı iddiasıyla kovuşturmaya yer yok kararı verilmişti. Gezer’in işkence edildiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı.


 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN





 

Batman'da cami inşaatının iskelesi çöktü: Ölü ve yaralılar var

Batman’da Necat Nasıroğlu adına yapımına devam eden caminin inşaatında iskelenin çöktü.


 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN
 


 

Editör: TE Bilişim