Gazete Emek-Türkiye gazetesi yazarı Küçük, TV100 canlı yayınında 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri'yle ilgili değerlendirmede bulundu. Küçük, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimleri kazanmayı "çantada keklik" olarak görmediğini belirterek, genel af konusunun gündemde olduğunu iddia etti.

"Genel af gelebilir!"
Küçük'ün açıklamaları şöyle:

"Erdoğan seçimi çok rahat alacağını görseydi, bazı şeyleri yapmazdı. Çünkü 21 yıllık fıtratında, uygulamasında bunları hiç görmedik ama annelere ayrı çocuklara ayrı bir para, 400 bin belediye çalışanının kadroya geçirilmesi... Bunları hak Bunları hak etmiyorlar anlamında değil. Ama bunları peyderpey yapabilirdi.

Ekonomi iyi değil, sıkıntılar baş gösteriyor. O yüzden de seçimi garantilemek istiyor. Erdoğan seçimi bıçak sırtı gördüğü için bu ekonomiyi vaat ediyor. Yarın cezaevi mahkumlarıyla ilgili genel af gelebilir. Bu bir iddiadır. Biz bugün Ankara'da sabah programımızda böyle bir haber aldık, bazı AK Partili yetkili isimler 'Bu konuşuluyor' dediler, kesin bir şey yok. BAĞ-KUR ve SGK'yı eşitleme, 5000 prim gün yıllara dağıtıldı, bununla ilgili belki birleştirme... Ben bunların bayram bitene kadar bu vaatlerin ardı arkasının geleceğini düşünüyorum. Bu son söylediklerim duyumdur."

Kaynak: t24

Editör: Derya çelik