Gazete Emek-Fenerbahçe’nin yetenekli yıldızı Arda Güler, ciddi anlamda PSG’nin radarında duruyor. Foot Mercato’nun haberine göre, PSG’nin futbol direktörü Luis Campos, Mayıs 2022’den bu yana 17 yaşındaki futbolcuyu yakından izliyor, detaylı raporlar hazırlıyor.

PSG hem kanatlarda oynayabilen hem de merkezde yer alabilen genç oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor. PSG’nin transfer listesinde üst sıralarda yer bulan Arda Güler konusunda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ise tam tersi bir düşüncede olduğu belirtiliyor.


Fenerbahçe Başkanı’nın Arda Güler’in takımdan ayrılmasını istemediği vurgulandı. Haberde ayrıca Arda’nın potansiyelinin dikkat çektiği, yetenekleriyle kısa sürede adından söz ettirdiği kaydedildi. Ara transfer döneminde Arda’nın PSG’ye gelmesinin mümkün olmadığı bildirildi. Bu nedenle PSG’nin daha olası transferlere yöneleceği aktarıldı.

17 yaşındaki yetenek bu sezon Fenerbahçe’de 15 resmi maçta 379 dakika süre aldı, 3 gol atıp 2 asist yaptı.

ARDA GÜLER KADRO DIŞILARLA YARIŞIYOR

Sadece Fenerbahçe’nin değil, Türk futbolunun en büyük yeteneği olarak görülen Arda Güler Ümraniye maçında da süre almadı. Genç yıldız, dakika bulma konusunda sadece sezonun ilk yarısında kadroya yazılmayan Lemos ve Bruma ile peş peşe sakatlıklar yaşayan Mert Hakan’ı geçebildi.


Kaynak: halktv

Editör: TE Bilişim