Özgür Özel ile Erdoğan bir araya geldi: Görüşme AKP Genel Merkezi'nde Özgür Özel ile Erdoğan bir araya geldi: Görüşme AKP Genel Merkezi'nde

Gazete Emek - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti'ye mensup 57 milletvekilinin aldığı maaşların ve partinin aldığı hazine yardımının kesilmesini istedi. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, "Bu teröryuvasına ödenecek Hazine yardımı derhal kesilsin" dedi.

Meclis'in "bölücülerin meydan okuma yeri olmadığını" belirten Bahçeli, "TBMM'de terörist istemiyoruz. 57 DEM milletvekilinin maaşının ve terör yuvasına ödenecek hazine yardımının derhal kesilerek terörle mücadele ve şehit ailelerine aktarılmalı" dedi.

DEM PARTİ'DEN YANIT

DEM Parti, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

Partinin açıklamasında "Gençlerin ölümünü durdurmak için harekete geçmek yerine, hamaset ile ölümleri kutsayan ve çatışmanın devam etmesini isteyen sizsiniz" denildi. Bugünlerin, barışı cesaret ve haysiyetle savunma günleri olduğu kaydedilen açıklamada, "Telaffuzunu bile kendimize yakıştırmadığımız o hakaretleri misliyle kendisine iade ediyoruz" ifadelerinin geçtiği yanıtın tamamı şu şekilde:

"Partimize ve Eş Genel Başkanımıza hakaret eden Devlet Bahçeli'ye cevabımızdır:

* Bu ülkenin başına gelmiş en büyük kötülük siz ve yürüttüğünüz siyasettir.

* Gençlerin ölümünü durdurmak için harekete geçmek yerine, hamaset ile ölümleri kutsayan ve çatışmanın devam etmesini isteyen sizsiniz.

* Çetelerle kol kola girenlerin, sırça köşklerinde yaşayanların gencecik insanların ölümünü izlediği bugünlerde; barışı cesaret ve haysiyetle savunmanın günüdür.

* Telaffuzunu bile kendimize yakıştırmadığımız o hakaretleri misliyle kendisine iade ediyoruz."

Editör: Bekir GÜNEŞ