Gazete Emek - Selçuk Geçer'den Altın Yatırımcılarına Önemli Açıklama!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılar için oldukça önemli bir konumda olan altın için yeni tahminlerini açıkladı. Geçer'in yatırımcıları heyecanlandıracak yeni tavsiyeleri de bulunuyor.

Yüksek Enflasyonda Yatırım Aracı:

Milyonlarca vatandaş, yüksek enflasyondan korunmak için paralarını değerlendirmek adına farklı yatırım araçları arıyor. Selçuk Geçer de bu noktada altındaki yükselişe dikkat çekiyor.

Gram Altın Rekor Kırdı:

Konut satışlarında büyük düşüş! Uzmanlar yeni dönem için uyardı Konut satışlarında büyük düşüş! Uzmanlar yeni dönem için uyardı

Gram altın şu anda 2012 TL seviyesinde işlem görüyor ve bu seviye rekor olarak nitelendiriliyor.

Geçer, İran ve Amerika arasındaki çekişmenin daha da derinleşmesi halinde çok kötü sonuçların doğabileceğini ifade ediyor. Hatta Amerika'nın İran'a müdahalesi ve Rusya'nın da bu duruma dahil olması halinde 3. Dünya Savaşı'nın çıkabileceğini öngörüyor. Geçer, bu ihtimalin bile enflasyonda çok ciddi etkilere yol açacağını ve altın fiyatlarının uçmasına neden olacağını belirtiyor.

2024 Ortalarından Sonra:

Geçer, şu anda 2 bin dolarlık ons altın fiyatı konuşulurken, 2024 ortalarından sonra bu riskin devreye girmesi halinde 3000 veya 3500 dolarlık ons altını konuşacağımızı söylüyor.

Seçimlerden Sonra:

Geçer, seçimlerden sonra bu işin kontrolünün kaybedileceğini ve dolar kurunun 70 TL'ye, gram altının ise 6 bin TL'ye yükselebileceğini ifade ediyor.

Yatırım Tavsiyesi:

Selçuk Geçer'in bu yorumları yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemeli ve yatırımcılar kendi araştırmalarını yaparak karar vermeleri önemlidir.

Editör: Bekir GÜNEŞ