Gazete Emek - AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman'da seçim mitingi düzenledi.

Erdoğan, açıklamasında Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

"Hiç kimse bizim aramıza giremez, aramızı açamaz" diyen Erdoğan, "Kimse bizim gönüllerimizin arasına duvarlar öremez. Ne gece yarısı Kürt-Alevi videosu yayınlayan fitne tüccarları, ne sokaklarımızı karıştırmaya çalışan kirli ellerin oyunları, ne milli iradeye parmak sallayan Batılı dergilerin kapakları, ne Kandil'deki terör baronların alçak tehditleri, ne de azgın azınlığın giderek artan nobranlıkları. Bunların hiçbiri bizi yıldıramaz" ifadelerini kullandı.

CHP'Yİ HEDEF ALDI

Açıklamasında CHP'yi de hedef alan Erdoğan, "14 Mayıs'ta sadece adaylar, ittifaklar arasında bir tercihte bulunmayacağız. 14 Mayıs'ta aynı zamanda Cumhuriyet'imizin yeni asrının nasıl olacağına da karar vereceğiz. Tercihimizi ya her türlü riski göze alarak Kürt kardeşlerimin haklarını teslim edenlerden yana yapacağız ya da elinde Kürt kardeşlerimizin kanı olan geçmişi Kürt düşmanlığıyla dolu olan CHP zihniyetiyle kullanacağız" diye konuştu.

DEMİRTAŞ'A YÜKLENDİ

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı hedef alan Erdoğan, "Şu anda bir Selo var. Bu Selo, Diyarbakır'da 51 kardeşimizin kanına giren değil mi? Şimdi Bay Bay Kemal ne diyor, 'Selo'yu çıkaracağım' diyor. Benim milletim Erdoğan kardeşine 'Yürü, arkandayız' dediği müddetçe çıkaramazlar" ifadelerini kullandı.

Editör: Bekir GÜNEŞ