Gazete Emek- Fenerbahçe, Dünya Kupası’na verilen arada Almanya’dan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Suncak’ı kadrosuna kattı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Almanya’da son olarak SSV Reutlingen’de forma giyen ve genç milli takımda oynayan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Suncak’ı, geçen yıl sosyal medyada yaptığı ‘Her Biji’ (yaşasın) paylaşım nedeniyle sözleşmesinin feshi için avukatıyla görüşmelere başladığını duyurdu.


Resim


 

SOSYAL MEDYADA HEDEF GÖSTERİLDİ


 

Alman ekibi Reutlingen’den transfer edilen Ozan Suncak Fenerbahçe tesislerine gelerek sözleşme imzalamış ve sarı lacivertli forma ile poz vermişti. Geleceğe yatırım olarak görülen o transferin ardından sosyal medyada ortaya çıkan paylaşımları hedef gösterildi. Bazı yandaş ‘haber’ siteleri, ‘PKK’ya destek veren paylaşımları nedeniyle’ diyerek 18 yaşındaki bir oyuncuyu hedef gösterdi.


 

OZAN SUNCAK KİMDİR?

Almanya’da Stuttgart altyapısında yetişen ve Reutlingen U19’da forma giyen, aynı zamanda genç milli takımımızda da oynayan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Suncak, 31 Temmuz 2004 yılında dünyaya geldi.

Kaynak: Sözcü

Editör: TE Bilişim