ÖZEL HABER

Gazete Emek- Ağrı'nın Hamur İlçesine bağlı Sarıbuğday köyü sakinleri AKP ve cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki göstererek toplu olarak istifa etti. Köydeki 65 kişi yazdıkları ortak dilekçe ile AKP üyeliklerinden ve delegelikten istifa ettiklerini açıkladı.

"HEP ERDOĞAN'IN İZİNDE YÜRÜDÜK" 

Sarıbuğday köyü sakinleri yazdıkları dilekçede, "Kurulduğundan beri 19 yıldır genel ve yerel seçimlerde yüzde yüzde 50 en son 2019 seçimlerinde yüzde 80 oy çıkmıştır. Sarıbuğday köyü olarak sürekli sadık ve Sayın Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde ve arkasındaydık. Maalesef 19 yıldır iktidarda olan ve destekçisi olduğumuz AK Parti köyümüze tek bir çivi bile çakmamış bir hizmet yapmamıştır. Bu yüzden baş koyduğumuz ve partimiz üyelik ve delegeliklerinden topluca istifa ediyoruz" diyerek istifa dilekçelerini AKP Hamur İlçe Başkanlığına gönderdi. 

BAŞKA KÖYLER DE İSTİFA EDEBİLİR

19 yıldır AKP'ye büyük destek veren Sarıbuğday köyünün diğer köylere de örnek olacağı belirtildi. AKP'ye destek veren başka köylerin de benzer girişimde bulunacağı ifade edildi. 

Editör: TE Bilişim