Gazete Emek- Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) tutuklu eski Eş Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş ve görevden alınarak yerine kayyum atanan Diyarbakır Belediyesi'nin tutuklu Eş Başkanı doktor Selçuk Mızraklı, sosyal medya hesaplarından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylarak topluma mesaj gönderdi.

 

 

Demirtaş, “Yollar engebeli olsa da o limana varacağız” diye belirtirken, Mızraklı "Bu selam, bu merhaba, sevdalısına, halkına, umudu doğana, zulme karşı durana, yoldaşlara, analara ve kardeşlere, gençlere, çocuk yüreklere" dedi.

 

Önceden Kayseri Bünyan 2 Nolu T Tipi Cezaevi’nde tutulan Selçuk Mızraklı, kendi talebi üzerine Demirtaş'ın bulunduğu Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’ne sevk edilmişti.

 

Tutuklu siyasetçi Demirtaş, Twitter hesabından Dr. Selçuk Mızraklı ile yan yana yürüyüş yaptıkları bir fotoğrafı paylaşarak “Yollar dikenli, engebeli olabilir. Şimdilerde, sevgili Selçuk Mızraklı hocam ile yürüyoruz. Elbet bir gün, hep birlikte o limana varacağız. Görüşmek üzere” diye yazdı.

 

"MERHABA ONURLU YAŞAYANLARA"

 

Görevden alınarak yerine kayyum atanan tutuklu Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Dr. Selçuk Mızraklı’nın sosyal medyada hesabından da Demirtaş ile birlikte çekilmiş başka bir fotoğraf aynı saatte paylaşılarak şu mesaj verildi:

 

“Bu selam, bu merhaba, sevdalısına, halkına, umudu doğana, zulme karşı durana, yoldaşlara, analara ve kardeşlere, gençlere, çocuk yüreklere... Merhaba, onuruyla yaşayanlar! Merhaba...”



 

Editör: TE Bilişim