Gazete Emek- AKP'li Mehmet Metiner, bugün Yeni Şafak'ta kaleme aldığı yazısında partisine sitem etti. "Ömrümüzü adadığımız davamıza ırkçı-faşist zihniyetli zevatın rota çizmesinden fazlasıyla rahatsızım." diyen Metiner "Mücadelemizin hiçbir aşamasında yanımızda görmediğimiz bazı zatların bugün baş tâcı edilmeleri yetmiyormuş gibi bize yön tayin edici konuma oturtulmalarından duyduğum rahatsızlık tarifsizdir." ifadelerini kullandı. Metiner, yazısının devamında ATV ekranlarında yayımlanan Yalnız Kurt dizisini hedef alarak kırgınlığını dile getirdi.

Bahçeli DBP'li Aydeniz için "Polisimize saldıran bu milletin mensubu olamaz" dedi, polise tokat atan MHP'li vekil alkışladı

AKP'li Mehmet Metiner'den ATV dizisi 'Yalnız Kurt'a eleştiri: Misyonumuza ve duruşumuza zarar verdilerAKP'li Mehmet Metiner'den ATV dizisi 'Yalnız Kurt'a eleştiri: Misyonumuza ve duruşumuza zarar verdiler
 
BİR OSMAN SINAV KADAR DEĞERİMİZ YOKMUŞ

Metiner sözlerine; "Mensubu olduğum Kürt halkının o zat tarafından ırkçı-faşist bir dille tahkir ve tezyif edilmesi karşısında duyduğumuz rahatsızlığı dile getirmemize rağmen o zatın daha iğrenç ötesi sözlerle milyonlarca Kürt’ü düşmanlaştırmasına, milyonlarca Kürt’ün üzerine o ırkçı nefret dilini boca etmesine kendi televizyonumuz olarak bağrımıza bastığımız ATV’nin tekrar fırsat tanımasından duyduğum rahatsızlığı kelimeler tarif etmekte yetersiz kalır.

Meğer bizim ve milyonlarca Kürt’ün incinmesinin hiçbir kıymeti harbiyesi yokmuş! Meğer bir Osman Sınav kadar değerimiz yokmuş bizim! Anladık. Not ettik. Unutmayacağız." ifadelerini kullanarak Yalnız Kurt dizisini hedef aldı.

İŞTE O HABER: ATV’de çekilen dizide Irak Kürdistan bölgesine hakaret; sosyal medyada tepki yağdı

"ATV’de yayınlanan Osman Sınav imzalı “Yalnız Kurt” dizisindeki o ırkçı düşman dili asla unutmayacağız." diyen Metiner, "Biz kimiz ki! O ırkçı-faşistin dizisinde denildiği gibi, biz Kürtler, “Benî İsrail’in kayıp kabileleri”nden biriyiz. Yani Yahudi kökenliyiz." sözleriyle sitemlerini sürdürdü.

Editör: TE Bilişim