Gazete Emek-   1 Şubat 2021 tarihinde 156 ürün ile birlikte 57.90 liraya yağ satışına başlayan PTT’den sipariş Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın, (PTT) ucuz sıvı yağ satış projesi bir günde çöktü. 1 Şubat 2021 tarihinde 156 ürün ile birlikte 57.90 liraya yağ satışına başlayan PTT’den sipariş verilemiyor. 5 litrelik sıvı yağı alışveriş sepetine eklemeye çalışan vatandaşlar “İstediğiniz miktarda stok bulunmamaktadır” uyarısıyla karşılaşıyor.

PTT, tepki yağınca ayçiçek yağı satışlarını durdurdu

SATIŞA AÇIK DEĞİL NOTU ÇIKIYOR

PTT, “Ucuz yağ satacağız” diye vatandaşı ümitlendirdi. Günlerdir ucuz yağ bekleyen vatandaşlar, PttAvm.com sitesine girip fiyatları kontrol ediyor. 1 Şubat 2021 tarihi itibariyle internet sitesinde Tarım Kredi Kooperatifleri’nin 5 litrelik bir teneke Ayçiçek yağı 57,90 TL gözüküyor. Vatandaşlar, üzerine tıklandığında ise ‘bu ürün henüz satışa açık değildir’ notuyla karşılıyor.

PTT'nin 'ucuz' diye sattığı ayçiçeği yağı, yüzde 21 daha pahalı çıktı

ALIŞVERİŞ SEPETİNE EKLENEMİYOR

Şubat ayının başında başlayan ucuz yağ satışı 2 Şubat 2021 itibariyle kilitlendi. Ucuz yağ siparişi vermek isteyen vatandaşlar 5 litrelik yağı alışveriş sepetine ekleyemiyor. Nedeni ise PTT’nin “Stoklar bitti” uyarısıyla anlaşılıyor.

Editör: TE Bilişim