Gazete Emek- Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 15 Temmuz'a ilişkin kimi iddialar öne süren Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yüklendi.

Soylu'nun Habertürk yayınında Peker ile resmini gösterdiği Çetin Gören'e ilişkin de paylaşımlarda bulunan Peker, ''Dünyanın en büyük uyuşturucu baronuna (kendi tabiriyle) iki adet taşıma ruhsatı veren bir adam bir saat bile o makamda nasıl kalır bunu sorgulayın ve insanların bunu bilmesini sağlayın'' ifadelerini kullandı.

Peker’in yeni iddialarında, 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonu, gazeteci Ahmet Hakan, Süleyman Özışık ve Fettah Tamince’ye yönelik iddialar yer alıyor.

AKP- Cemaat kavgasında milat kabul edilen 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarına değinen Peker, “Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince, Türkiye’nin önemli büyük iş adamlarından Cihan Kamer ve yine Türkiye’nin önemlİ gazetecilerinden Ahmet Hakan, 17/25 hadisesi meydana geldikten sonraki bir dönemde Huqqa’da yemek yerler. Sohbet çeşitli konulardan sonra sayın Cumhurbaşkanının mı ya da Fethullah Gülen’in mi yanında yer alırsın bölümüne gelince Cihan Kamer bir taraf belirtmez sessiz kalır ancak Fettah Tamince her ne olursa olsun Fethullah Gülen’in yanında yer alacağını söyler. Ahmet Hakan ise devletin yanında yer almak gerektiği düşüncesini dile getirir” dedi.

Peker'in paylaşımları şöyle:

“Kıymetli dostlarım, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize Yüce ALLAH’tan rahmet diliyor, manevi hatıralarının önünde saygı ile eğiliyorum. Aynı şekilde gazilerimizi de saygıyla selamlıyorum, Yüce ALLAH onlardan razı olsun.

15 Temmuz gecesi zannederim ki halkı sokağa çağıran ilk birkaç kişiden biriyim. “Darbeye katılan rütbelilerin hepsini vurun. Eğer size sorarlarsa neden vurdun diye, SEDAT PEKER söyledi ondan vurduk deyin.” diyen ise tek kişiyim.

Bu yüzden biraz sonra paylaşacağım düşüncelerdeki samimi hislerime hiç kimse şüphe ile yaklaşmayacaktır. Allah’ın Aslanı sıfatına sahip olan Hz Ali (r.a.) “Devletin dini adalettir.” demiştir. Darbe teşebbüsünün ilk yıllarında Yüce Devletimiz tehlike altında olduğu için bazı konuları tartışmaya açmamaya gayret göstermiştim ancak her konuyu olmasa da, hiç değilse bazı bölümleri tartışabileceğimizi düşünüyorum.

Rixos otellerinin sahibi fettah tamince, Türkiye’nin önemli büyük iş adamlarından Cihan Kamer ve yine Türkiye’nin önemli gazetecilerinden Ahmet Hakan, 17/25 hadisesi meydana geldikten sonraki bir dönemde Huqqa’da yemek yerler. Sohbet çeşitli konulardan sonra sayın Cumhurbaşkanının mı ya da fethullah gülenin mi yanında yer alırsın bölümüne gelince Cihan Kamer bir taraf belirtmez sessiz kalır… Ancak fettah tamince her ne olursa olsun fethullah gülenin yanında yer alacağını söyler. Ahmet Hakan ise devletin yanında yer almak gerektiği düşüncesini dile getirir. Şimdi hiç kimsenin bilmediği bu görüşmeden yola çıkarak şu soruyu sormak gerekir.

fetö terör örgütü ile ilgili milat 17/25 olarak kabul ediliyor (mahkemelerce). Bu konuşmanın doğruluğunu muhataplarına lütfen sorun. Oysa uygulamaya baktığınızda fettah tamince ile ilgili Antalya adliyesinde fetö örgütü ile ilgili bir dava açılıyor, mahkeme kısa sürede fetöden beraat veriyor. Sonraki dönemlerde yapılan itirazlar üzerine yine dava açılıyor, sonra yine beraat kararı veriliyor. Benim bildiğim adalet bakanlığı bakanlık yetkisi ile kararın bozulması için tekrardan müracaat ediyor. -Bu süreç beş senedir bu kişinin üstünde korku kılıcı olarak tutulurken bu kişiden kim bilir bu dönemde ne paralar alınmıştır? (net bilgim olmayıp sadece duyum olduğu için yazmıyorum) Oysaki kanun açık, 17/25’ten sonra fetöye destek veren herkes suçludur.

Yukarıda ismini verdiğim bu 3 kişiden böyle bir konuşma olup olmadığını lütfen araştırın.”

HACKER GRUBU ANONYMOUS’A YANIT

Çektiği videolar ve yaptığı Twitter paylaşmılarıyla gündeme gelen organize suç örgütü lideri Sedat Peker, ünlü hacker grubu Anonymous'un kendisi hakkındaki iddiaları üzerine açıklama yaptı.

"Anonymous isimli hacker grubu, 'Sedat Peker bazı bilgileri saklıyor' diye bir açıklama yapmış" diye yazan Peker, "Doğru söze bizim inancımızda 'amin' denir. Ben bunu zaten açıkça söylemiştim, yani bu bir sır değil. Hatta sokak jargonuyla Ben parça parça koparmayı severim demiştim" ifadelerini kullandı.

"Bu arkadaşlar lütfen yanlış anlamasınlar, ben bir resim yapacağım dedim ve her ressam kendi resmini kendi belirlediği şekilde tamamlar. Bu onun en doğal hakkıdır" diye yazan Sedat Peker, "Bilgi saklıyor muyum? Evet saklıyorum, ancak her bilginin paylaşılacağı bir zaman elbet ki var" dedi.

Bugün, akşam saatlerinde 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin düşüncelerini de paylaşacağını dile getiren Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yanıt vereceğini de dile getirdi.

Peker, "Kimse kusura bakmasın, ben kimsenin işine karışmam, ancak kendi işime de kimseyi karıştırtmam" diye yazdı.

Editör: TE Bilişim