Gazete Emek- Organize suç örgütü lideri Sedat Peker yayınladığı 8. videoda, Suriye’ye silah ticaretinde Murat Sancak’ın önemli bir rolü olduğunu ve eski bakan Berat Albayrak’ın Sancak’ın evinde kaldığını iddiasında bulunmuştu. Murat Sancak iddiaları sosyal medyadan yalanladı.

Sancak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “O şahsın yine kendi hassasiyetiyle cevap veriyorum. Suriye’de bir kibrit çöpü ticaretim olmadı ve 2 kız çocuğumun boğazından öyle olmayan bir ticaretten bir damla su bile girmedi. Allah’a çok şükür” ifadelerini kullandı.


“BERAT ALBAYRAK EVİME HİÇBİR ZAMAN GELMEDİ”

Murat Sancak, Berat Albayrak’ın kendi evinde kaldığı iddialarının da gerçek olmadığını söyledi ve şu paylaşımda bulundu:

“Berat Albayrak’ın saklanmaya ihtiyaç duyacak bir durumu yok. Ayrıca o kişinin tabiriyle telefon sinyalinden bakılabilir, evime hiçbir zaman gelmedi. Gelse başımın üstünde yeri var, ağırlamaktan şeref duyarım.”


Hiçbir şeyin gizli kalmayacağını söyleyen Sancak, şöyle devam etti:

“Doğruysa ortaya çıkar. Bir düşünün yalansa o zaman ne diyeceksiniz? Adama haksızlık ettik diyeceksiniz. Peki ben hakkımı helal eder miyim? O zaman geldiğinde yine burdan yazarım. Ortaya atılan bir iddianın doğru olmayabileceğini hesaba katın.”

Editör: TE Bilişim