Gazete Emek- Hakkında organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle soruşturma açılan Sedat Peker, sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı.

Sedat Peker'in yayınladığı yeni videoda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hısmı iş insanı Serdar Ekşioğlu ile olan konuşması yer aldı. 

Acun Ilıcalı'ya "kanalınızda olmaktan utanıyorum" diyerek sert tepki gösteren Erkan Petekkaya, sonra paylaşımlarını sildi

Peker paylaştığı videoya, "Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi’nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi" notunu düştü. Peker devamında, "Serdar Ekşi ne demiştim... Dik duracağız. Sen benle görüşüp sonrasında aleyhimde yapılan çalışmalara ortaklık ettin. Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz. Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz" ifadelerini kullandı.

İstanbul'daki kuşlarda korkutan Batı Nil Virüsü! İnsanlara bulaşan virüs için uzmanlardan uyarı

Suriye'ye gönderilen silahlar iddiasıyla ilgili konuşan Peker, Ekşioğlu'na, "Biz 4 TIR yolluyorduk 4 TIR da onlar yolluyordu. Onlar Suriye'de başka yerlere veriyordu. Biz satmıyorduk sen de vardın ben de vardım" dedi.

"Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi’nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi." diyerek paylaştığı video şu şekilde:

SEDAT PEKER'DEN AKİT VE DOĞU PERİNÇEK PAYLAŞIMI

Sedat Peker son yaptığı paylaşımda Akit ve Doğu Perinçek'i de hedef alarak "akit medya gurubunu da yarınki programa dahil edeceğiz. Eski dostlara bir şeyler söylemek farz oldu. Gerçekten çok yazık iftarlarınıza artık doğu amcayı ( perinçek) çağırırsınız." dedi.

SEDAT PEKER İLE SERDAR EKŞİ'NİN KONUŞMASI ÜZERİNE HİLAL KAPLAN'DAN AÇIKLAMA

Serdar Ekşi denen yalancı ile “alakamız” şudur

Kendisi Taha Ün ile yakındır. O yüzden bu videoda hakkımızda söylediklerinin Taha Ün-Davutoğlu ekibi kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eşimle cepte görüştüğü tarihi açıklasın;HTS kayıtlarını talep edeceğiz & iftiradan dava açacağız

Serdar Ekşi denen yalancı iki yıl önce araya binbir ricacı koyarak eşimle bir defa görüşmüş. Eşim nasıl bir tip olduğunu anlayınca telefonundan dahi  engellemiş. Şimdi çıkmış geçen hafta görüştüm diye yalan uyduruyor. Mahkemede hesaplaşacağız.

Kaynak: Cumhuriyet

Editör: TE Bilişim