Gazete Emek- Cumhuriyet Halk Partisi, yeni üye katılımları için Kayseri'de tören düzenledi. Kayseri Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki törende 700 kişi partiye katıldı.

 

 

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre, törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Gonca Yelda Orhan ve parti üyeleri katıldı.

 

Salıcı, “Görünen o ki onlarda CHP'ye katılmanın getirdiği bir heyecan var. Teşekkür ediyoruz, aramıza hoş geldiniz. Sizlerin sayesinde CHP büyüyor sizlerin sayesinde CHP genişliyor, sizlerin sayesinde CHP iktidara bir adım daha yaklaşıyor” dedi.

 

CHP'ye yoğun bir ilgi olduğunu söyleyen CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ise şunları söyledi:

 

“Her geçen gün halkın partisine de destek büyüyor. Gittiğimiz her yerde AKP'den dert yanan, oy verdikleri için pişman olan vatandaşlarımızı da dinliyoruz. Bir dokunup bin ah işitiyoruz. ‘Aldatıldık, kandırıldık, 20 yıldır oyalandık, artık yeter' diyorlar. Halkın partisine katılarak haksızlığa adaletsizliğe ‘dur' diyorlar. Bu kapsamda partimize yoğun bir ilgi var.”

 

Kayseri'de son 5 ayda 324'ü kadın 121'i genç olmak üzere toplamda 700 yeni üyenin CHP'ye katıldığını belirten Özer, “Ülkeyi yıllardır adım adım karanlığa sürükleyenlere ‘dur' diyen, ‘artık yeter' diyerek aydınlık günlerin özlemini duyan ve ‘taşın altına bizde gövdemizi koyuyoruz' diyen memleket sevdalıları var. Yürekleri bizimle atan vatandaşlarımız var. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.

 

KILIÇDAROĞLU: ARTIK HİÇBİR YER KALE DEĞİLDİR

 

AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüksek oy oranı çıkardığı Kayseri'de gerçekleşen bu üye katılımlarıyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir paylaşım yaptı.

 

Kayseri'nin 'AK Parti'nin kalesi' olarak görülmesiyle ilgili mesaj tweet atan Kılıçdaroğlu, "Artık hiçbir yer kale değildir. Türkiye bizim, hepimizin! Her ilde, ilçede, mahallede, köyde, mezrada büyük uyanışı görüyoruz. Gidiyoruz, tanışıyoruz, kucaklaşıyoruz" dedi.


 

Editör: TE Bilişim