Gazete Emek- Grup Yorum, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri operasyonunun 2'nci gününde, Rusya'nın başkenti Moskova'da verdiği konseri duyurdu.

Açıklamalarında 1 Aydır ülkede bulunduklarını belirten Grup, 23 Şubat'ta düzenledikleri konserden fotoğrafların da yayınlandığı sosyal medya paylaşımına "Grup Yorum olarak sosyalizmin anavatanında, Moskova'da konserimizi gerçekleştirdik!" notunu düştü. 

Bu paylaşım, Twitter'ın en çok konuşulanları arasına girdi ve Trend Topic (TT) oldu. 

Ukrayna’dan yayınlar yapan Gülsüm Khalilova kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi: FETÖ, PKK ve Ermeni çetelerine karşı çok bedel ödedim

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ 

Grup Yorum'un paylaşımına destek verenler de, tepki gösterenler de oldu. 

Bir Twitter kullanıcısı "Sosyalizm ile uzaktan yakından ilgisi kalmamış,bir dikta rejimine dönüşmüş ve haksız olduğu herkes tarafından kabul edilen savaşı başlatan ülkede,konser vermenin savunulacak bir tarafı yok" yorumunu yaptı.

Bir başkası ise "Grup yorum üyesi arkadaşlara tavsiyemdir : şu yorumlara aldanıp da yaptığınız bu güzel şeye tukaka demeyin . Sosyalist gruplar çağırmış gitmişsiniz. Bunda fenalık yok . Sizi anlamakta zorlanıyorlar bunlar , veya art niyetli. Siz halkın sanatçılarısınız. Sizi seviyoruz" dedi.


Editör: TE Bilişim