Gazete Emek - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. 

Millet İttifakı’nı oluşturan altı siyasi partinin genel başkanlarının bugün Saadet Partisi Genel Merkezi’nde yaptığı toplantının ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ittifakın Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

CHP Genel Merkezi önünde toplanan kalabalığa seslenen Kılıçdaroğlu'nun yanında, CHP'li belediye başkanları İmamoğlu ve Yavaş da yer aldı. İki belediye başkanı, 'Cumhurbaşkanı yardımcısı' olarak anons edilerek kürsüye çağırıldı.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, "İnanıyoruz ki Genel Başkanımız @kilicdarogluk öncülüğünde Millet İttifakı olarak ülkemizin her bir ferdinin çoktan beri hak ettiği aydınlık yarınlara en kısa sürede ulaşacağız." ifadelerini yazdı.

Mansur Yavaş da paylaşımında, "Birlikte rahmet vardır, bereket vardır. Sayın Genel Başkanlarımıza teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye'nin ikinci yüzyılına hep birlikte umutla ve mutlulukla yürüyoruz." dedi.

AKŞENER AÇIKLAMA YAPTI 

Ağır suçlamalarla masadan kalkan ancak bugünkü Altılı Masa'ya yeniden geri dönen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız…" dedi. 

Akşener’in ilk fotoğraf olarak Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlunu paylaşması dikkat çekti

Millet İttifakı ile Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu fotoğraflarını da paylaşan Akşener'in Twitter paylaşımı şöyle: 

Editör: Bekir GÜNEŞ