Gazete Emek-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri kapsamında Giresun'da düzenlenen mitingde konuştu.

Sahneye şarkılar eşliğinde çıkan Erdoğan, Cengiz Kurtoğlu’nun “Duyanlara duymayanlara, soranlara sormayanlara biz onu çok seviyoruz çok seviyoruz” şarkısını söyledi.

Şarkının ardından konuşmasına geçen Erdoğan, “Giresun dün Pontus çetelerine bu vatan topraklarını dar etmişti, inanıyorum Giresun bugün de Kandil’in şakşakçılarına, FETÖ’nün haşhaşilerine vatan topraklarını dar edecek. Ben biliyorum, evelallah sizler ne soğana ne patatese, liderinizi kurban etmezsiniz" dedi.


Temmuz vaadini tekrarladı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Temmuz ayında hem enflasyon farkını hem refah payını dikkate alan yeni artışlarla çalışanlarımızı ve emeklilerimizi daha da rahatlatacağız" dedi.

Soylu'nun LGBT sözlerini sürdürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun'daki mitingde ayrıştırıcı dilini sürdürdü ve hem LGBTİ bireyleri hem de Millet İttifakı'nı hedef aldı. "Biz gideceğiz, aynı cinslerin evlenmesini isteyenler gelecek. LGBT+Q'nun içerisinde insanla hayvanın evlenmesi de var" diyen Soylu'nun ardından Erdoğan "Biz LGBT'ci değiliz. CHP LGBT'ci, İYİ parti LGBT'ci HDP LGBT'ci. ...Cumhur İttifakı olarak biz karşıyız. Çünkü bizim için aile kutsaldır" dedi.


Kaynak: Halktv 

Editör: Derya çelik